Lenny Hochstein përpiqet të tërheqë zgjidhjen e divorcit nga Lisa Hochstein

Klea

Lenny Hochstein përpiqet të tërheqë zgjidhjen e divorcit nga Lisa Hochstein

Më duhet ta dorëzoj Lenny Hochstein, kur mendoni se ky njeri ka bërë lëvizjen e tij të fundit të mbretëreshës së marifeteve, ai rishfaqet në një problem edhe më të madh. Alumi i Real Housewives of Miami është i sapo fejuar, por jo i divorcuar së fundmi. Dhe tani divorci po vonohet.

Leni dhe Lisa Hochstein kurrë nuk dukej se kishte një martesë të bërë në Parajsë. Ata gjithmonë dukeshin të mërzitur me njëri-tjetrin derisa bashkimi i tyre filloi të prishej. Doktori i mirë i dha vetes edhe një pjesë anësore, e cila padyshim nuk i ndihmoi gjërat. Ndërsa divorci ishte pothuajse i mbaruar, Lenny pati një ndryshim në zemër. Dhe tani do të kthehemi në tabelën e vizatimit. Faqja gjashtë ka detajet.

Lenny shkon diva e plotë

Sipas një dokumenti gjyqësor, Lenit nuk duhet t’i pëlqejë të humbasë kontrollin e tij mbi Lizën. Ai paraqiti një peticion urgjent më 10 gusht për të fshirë marrëveshjen për të cilën ai dhe Lisa ranë dakord. Oh Lenny, hajde njeri.

Një dosje shtesë tregon se avokati i Lenny “u konsultua” me përfaqësuesin e Lizës dhe shpresojmë se gjithçka mund të zgjidhet pa një seancë të plotë gjyqësore. Lenster gjithashtu dëshiron që vendbanimi tashmë i anuluar të mbahet privat, sepse ai parashikon që Lisa në thelb të qeshë me ofertën e tij.

Insajderë të afërt me çiftin ende të martuar, por dukshëm të larguar, thonë se Lenny po përpiqet të detyrojë Lizën të marrë marrëveshjen e tij “të ulët”. Ata gjithashtu besojnë se duke tërhequr marrëveshjen aktuale, ai po zgjeron dokumentet që çojnë në më shumë tarifa ligjore në një përpjekje për të “falimentuar” Lizën.

Në fillim të kësaj vere në korrik, Lenny dhe Lisa ishin kjo afër të kenë gjithçka drejt dhe të vazhdojnë me jetën e tyre. Lisa madje ishte përgatitur të dilte nga shtëpia e Majamit dhe të gjente një vend tjetër.

Pak kohë më pas, Lenny u ngjit në majë të një shkëmbi për t’i propozuar martesë një gruaje që do të marrë alimentacion prej tij për rreth pesë vjet. Ai u fejua shumë publikisht me Katharina Mazepën ndërsa bashkëshortja e tij i uroi në rrjetet sociale.

Saga e Lenit dhe Lizës vazhdon.