Lisa Hochstein

Klea

Lenny Hochstein padisë ish-bashkëshorten Lisa për vjedhjen e mobiljeve nga rezidenca e tyre prej 10 milionë dollarësh!

Lenny Hochstein padisë ish-bashkëshorten Lisa për vjedhjen e mobiljeve nga rezidenca e tyre prej 10 milionë dollarësh!

Lisa Hochstein ish-burri, Lenipretendon se Amvise të vërteta të Majamit ylli po refuzon përpjekjet e ndërmjetësimit pasi dyshohet se ka “zbrazur”, rezidencën e tyre prej 10 milionë dollarësh.

Lisa Hochstein

Sipas RadarOnline.com, Lenny Hochstein deklaroi në dokumentet e gjykatës se një, “ka lindur mosmarrëveshje” mes tyre për shkak të pretendimit të saj të shkeljes së marrëveshjes së zgjidhjes martesore që ata nënshkruan në qershor. E dyshuara ka ndodhur kur ajo nuk ka vepruar në mënyrë të arsyeshme gjatë zhvendosjes së saj pas lirimit të banesës së tyre të pasur.

Leni, 57 vjeç, pretendoi se gjatë javës së 28 gushtit, ajo u arratis me pronat dhe pasuritë e tij personale, duke përfshirë shumë sende që kishin një rëndësi të veçantë dhe unike për shtëpinë e tyre. Ky veprim ishte në kundërshtim të drejtpërdrejtë me kushtet e përcaktuara qartë për të cilat ata kishin rënë dakord.

Lenny Hochstein

Ai pohoi se Bravolebrity neglizhoi të kishte një diskutim në lidhje me sendet specifike që ajo synonte të merrte me vete.

Lisa Hochstein

Leni deklaroi gjithashtu se marrëveshja parashikonte e Lizës largimi nga shtëpia para datës 1 shtator dhe në këmbim ishte zotuar t’i mbulonte shpenzimet e lëvizjes së saj dhe i kishte dhënë paradhënie qiraje.

“Burri ka të drejtë të mbajë të gjitha mobiliet dhe orenditë, duke përfshirë të gjitha orenditë dhe orenditë në banesën martesore, të cilat nuk i janë prokuruar apo dhënë drejtpërdrejt bashkëshortes nëpërmjet pagesave të saj, si dhurata dhe/ose në natyrë për çështje të lidhura me punën. ”, thuhej në dosjen e tij.

“Përpara se të lirojë banesën martesore, gruaja do të lejohet të zgjedhë dhe të mbajë në mënyrë të arsyeshme orenditë dhe/ose veprat e artit që do të përdoren për të pajisur rezidencën e saj të re”, thuhej në dokumente. “Kuptohet që pjesa më e madhe e orendive dhe veprave artistike do të mbeten pronë e bashkëshortit, por për këto përzgjedhje. Palët bien dakord të marrin pjesë në ndërmjetësim në rast se nuk janë në gjendje të bien dakord për zgjedhjet në fjalë.”

Lisa Hochstein

Më parë, Leni njoftoi gjykatën se Lisa kishte marrë miratimin nga avokati i saj për të marrë gjithçka që ajo dëshironte dhe për të adresuar çdo mosmarrëveshje në një kohë të mëvonshme. Megjithatë, ai pretendoi se ajo kishte tejkaluar kufijtë e pranueshëm duke marrë “krevat, komodina, tavolina dhe karrige, por gjithashtu kishte hequr sendet e përditshme shtëpiake, duke përfshirë enët e kuzhinës, enët e gatimit dhe veglat, madje edhe jastëkët”.

Lenny Hochstein

Leni tregoi se për shkak të zvarritjes së saj në trajtimin e çështjes ose përfshirjes në ndërmjetësim, ai aktualisht është i detyruar të blejë zëvendësime për sendet që ajo hoqi nga shtëpia, të cilat ajo i ka vendosur tani në apartamentin e saj luksoz prej 6000 metrash katrorë.

Lisa Hochstein

Kirurgu plastik i Majamit, i cili aktualisht është i fejuar me modelen austriake, Katharina Mazepa, deklaroi se ka nisur përpjekjet në fillim të shtatorit për të caktuar një datë për ndërmjetësim. Megjithatë, e Lizës përfaqësuesit ligjorë nuk u përgjigjën për disa ditë.

Leni pohoi se e Lizës ekipi shprehu një preferencë për një ndërmjetës tjetër për shkak të mungesës së njohjes me ndërmjetësuesin e sugjeruar fillimisht. Ndërsa propozuan emra alternativë, nuk dhanë asnjë datë të propozuar për ndërmjetësim.

Lisa Hochstein

Leni shtjelloi se i gjithë procesi ka qenë mjaft sfidues, duke theksuar se Gjykata ka caktuar një tjetër “Konferencë të Menaxhimit të Çështjeve për datën 19 tetor 2023, në orën 10:00 për të vlerësuar progresin e palëve në rregullimin dhe kryerjen e një ndërmjetësimi në lidhje me mosmarrëveshjen e mobiljeve”.

Lisa Hochstein

Në përgjigje të këtyre vështirësive, ai këmbënguli që Lisa duhet të përballen me sanksione për sjelljen e saj gjatë procedurës së divorcit dhe të jenë përgjegjës për mbulimin e tarifave të arsyeshme të avokatit, si dhe shpenzimet që ai ka bërë gjatë paraqitjes së kësaj çështjeje në gjykatë.