Lenny Hochstein kërcënon të padisë njeriun e ri të Lizës, Jody Glidden

Klea

Lenny Hochstein kërcënon të padisë njeriun e ri të Lizës, Jody Glidden

Gjërat thjesht morën një kthesë interesante në dinamikën e marrëdhënieve mes tyre Lisa Hochstein dhe dy burrat në jetën e saj – Jody Glidden dhe Lenny Hochstein. Përgjatë Real Housewives të sezonit 5 dhe 6 të Miami, fansat panë që martesa e Lizës të merrte një kthesë tronditëse.

Një moment i nxehtë i mikrofonit në sezonin 5 konfirmoi se Lenny do të largohej nga Lisa, dhe spekulimet u përhapën nëse ai e tradhtoi atë. Ndërsa Lenny pohoi se ai nuk e tradhtoi Lizën, nuk u desh shumë kohë për t’u larguar prej saj. Lisa gjithashtu ishte në gjendje të vazhdonte përfundimisht, duke gjetur një njeri të mirë në Jody.

Megjithatë, Jody kishte disa sekrete të tijat (sekret për publikun, ndoshta jo për Lizën). Page Six raportoi se Jody ishte fejuar me një grua tjetër vetëm pak kohë përpara se të takonte Lizën, mes akuzave të tjera kundër drejtuesit të ri të RHOM. Jody tani i është përgjigjur Page Six dhe Lenny i është përgjigjur Jody.

Jody akuzohet se kishte vendosur një pajisje regjistrimi në makinën e Lenit

Jody iu përgjigj Page Six përmes komenteve në Instagram, pas së cilës Lenny iu përgjigj atij. Jody shpjegoi, “Po, unë e ndërpreva fejesën disa javë para se të takoja Lizën.” Megjithatë, ai pretendoi se marrëdhënia e tij me ish të fejuarën e tij, Rabia, ishte tashmë e paqëndrueshme përpara se të anulonte fejesën. Jody më tej pretendoi se ai u takua me Lizën “për herë të parë javë pas ndarjes”.

Page Six, nga ana tjetër, raportoi se Rabia nuk e besonte afatin kohor të Jody me Lizën. Jody gjithashtu pohoi në komentin e tij se “e la Rabia të qëndrojë brenda [his] shtëpi”, në kundërshtim me pretendimin e Page Six se ai e dëboi atë. Më tej ai akuzoi Rabia se ka dalë në media me gënjeshtra sepse nuk pranoi t’i jepte paratë që ajo i kërkonte.

Lisa gjithashtu shkroi komentin e saj në postim, duke thënë se do t’i tregonte “prova ose fatura” kujtdo. Më tej ajo pretendoi se ishte në takim me dikë në korrik dhe gusht, duke e bërë të pamundur afatin kohor të akuzës. Ajo vazhdoi të akuzonte Lenny dhe ekipin e tij për publikimin e historisë së rreme. “Unë i kam parë ata të punojnë me të njëjtin reporter më parë.”

Më pas Lenny u shfaq në komente, duke e pyetur Lizën: “Pse po më tregoje fotot e tij disa javë përpara se ta ktheje në shtëpinë time, ndërsa fëmijët tanë ishin atje në natën që supozohej të dasma e tij?” Lenny gjithashtu i shkroi Jody-t, “Unë gjithashtu e di se pajisja e regjistrimit që vendose në makinën time ka shumë regjistrime të mëparshme në të. Merr një avokat. Ju do të keni nevojë për një.” Të tre vazhduan grindjet në komentet për argëtimin e përdoruesve të IG.

Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën në 9/8c në Bravo.