Lenny Hochstein i detyrohet Lizës një shumë me gjashtë figura

Klea

Lenny Hochstein i detyrohet Lizës një shumë me gjashtë figura

Tani do të ishte një kohë e mirë për t’i kujtuar të gjithëve këtë Lenny Hochstein vazhdon të mbretërojë si një nga bashkëshortët më të këqij të të gjitha kohërave, dhe Lisa pati një arratisje me fat. Një përmbledhje e shpejtë: ish-ylli i Real Housewives of Miami që së shpejti do të bëhet Lisa Hochstein e mashtroi dhe më pas u përpoq ta dëbonte nga shtëpia e tyre.

Vetë mashtrimi (një lidhje me një modele shumë më të re) u zhvillua sezonin e kaluar të RHOM. Një Lisa e tronditur nga guaska u mbështet fort te shokët dhe miqtë e saj në përpjekje për të përballuar tradhtinë. Që nga ndarja fillestare, Lenny ka bërë shumë për ta lënduar financiarisht Lizën.

Por karma ishte në anën e Lizës dje. Faqja gjashtë raporton se një gjykatës i tha Lenny-t, “shumë keq aq i trishtuar”, kur erdhi puna për kërkesën e tij për të anuluar marrëveshjen fillestare martesore që ai propozoi. Pra, çfarë do të thotë kjo? Një pjesë e saj kërkon që Lenny t’i japë Lizës 125,000 dollarë që ai i premtoi si rimbursim për mobiljet kur ajo u largua nga shtëpia e tyre.

Mocioni i Lenny Hochstein kundër Lizës është “i diskutueshëm”

Në gusht, Lenny u përpoq të kthehej në marrëveshjen e tij me Lizën, duke e shtyrë atë të paraqiste një mocion “urgjent” në vend që të kalonte përmes ndërmjetësimit. Gjykatësi e vendosi mocionin e Lenny si “të diskutueshëm”.

Nga ana e saj, Lisa paraqiti dokumentet e saj për të hedhur poshtë pretendimet e Lenny se ajo mori “pjesën më të madhe” të “orendive, veprave të artit dhe sendeve shtëpiake” kur u largua nga shtëpia e tyre shumë milionëshe në Star Island. Shtëpia e saj e re është një apartament me vlerë 32 mijë dollarë në Miami.

Lisa shkroi në dosjen e saj se ajo mori vetëm një sasi “të arsyeshme” sendesh nga shtëpia dhe se kjo shtoi vetëm deri në 10 ose 15 për qind të pasurisë martesore të çiftit. A dëshiron dikush tjetër të dijë se për çfarë arti po luftojnë? Unë patjetër.

Dokumentet gjyqësore të paraqitura nga Lisa lexonin, “[Lenny] qartë ka aftësinë për të rimbursuar [Lisa] për shpenzimet e lëvizjes që ajo ka bërë dhe refuzimi i tij për ta bërë këtë është një shembull tjetër [Lenny] duke u përpjekur për të lënduar dhe dënuar publikisht [Lisa] duke refuzuar të përmbushë detyrimet e tij financiare ndaj saj.”

Avokati i yllit të RHOM tha në një deklaratë, “Është për të ardhur keq që Lenny vazhdon të përdorë në mënyrë të panevojshme burimet financiare të palëve për të hapur çështje gjyqësore, në vend që t’i ruajë ato burime për fëmijët e palëve.” Çifti kanë së bashku dy fëmijë të vegjël.

Real Housewives of Miami do të shfaqet premierë në Bravo më 1 nëntor në orën 21:00 ET.