Dr. Leonard Hochstein

Klea

Lenny Hochstein akuzon Lisa Hochstein për SHantazh … I lutet Gjykatës për Urdhrin Mbrojtës!

Lenny Hochstein akuzon Lisa Hochstein për BLACKMAIL … Lut gjykatën për urdhër mbrojtës

Lenny Hochstein kërkon që gjykata të urdhërojë gruan e tij të larguar, Amvise të vërteta të Majamit yll, Lisa Hochsteinpër të mos bërë “deklarata të rreme” për të dhe të fejuarën, Katharina Mazepa.

Lisa Hochstein

Dokumentet e gjykatës të marra nga Radar Online zbuluan se kirurgu plastik paraqiti një mocion urgjent duke kërkuar një seancë dëgjimore për të shqyrtuar një urdhër mbrojtës kundër yllit të realitetit.

Lenny Hochstein

Leni paraqiti kërkesën për divorc nga Lisa në maj 2022. Ata kanë dy fëmijë së bashku, Logan, 8 dhe 4 vjeç, Elle.

Muajin e kaluar, Lisa akuzoi ish-in e saj për një incident të kaluar të abuzimit fizik. Leni u kundërpërgjigj duke ngritur një padi për shpifje kundër yllit të Peacock.

Lisa Hochstein

Lisa postoi një foto të një mavijosjeje në krahun e saj, duke mbishkrimin e imazhit: “Nuk doja ta ndaja këtë. Por unë nuk kam zgjidhje tjetër. Unë jam duke u kërcënuar dhe ngacmuar përmes sistemit gjyqësor dhe përmes ‘të tjerëve’ nga Lenny dhe kjo duhet të ndalet.”

Ajo shtoi – “Kjo ishte pothuajse 2 javë e vjetër nga sezoni i kaluar. Ju mund ta keni kapur këtë mavijosje në episodin kur u hapa grave në emision për divorcin.”

Leni mohoi akuzat, duke i thënë Page Six – “Ajo më sulmon çdo mundësi që i jepet dhe unë kam duruar çdo gënjeshtër të vetme, por kur ajo më akuzoi se po abuzova fizikisht, mbeta mjaft. Unë jam kundër çdo forme dhune veçanërisht ndaj grave.”

Lisa Hochstein

Këtë e pretendonte padia për shpifje Lisa pësoi plagë pasi humbi ekuilibrin në një shkallë gjatë një debati.

Në padi thuhej: “Kjo ndodhi sepse [Lisa] si zakonisht bërtiste dhe qortonte [Lenny] kur ai kthehej nga puna, siç bënte ajo pothuajse çdo ditë duke i thënë se ai kurrë nuk bën asgjë siç duhet, kështu [Lenny] u përpoq të largohej dhe filloi të ngjitej shkallëve dhe [Lisa] eci përpara [him] duke u ngjitur prapa shkallëve në mënyrë që ajo të mund të vazhdonte të bërtiste [his] fytyrën dhe [she] humbi ekuilibrin dhe ra në një shkallë.”

Leni kërkon 50 mijë dollarë dëmshpërblim.

Leni deklaroi në mocionin e tij më të ri se po kërkonte një urdhër mbrojtës sepse Lisa e kishte kërcënuar nëpërmjet një personi të tretë. Ai pretendoi se Lisa i tha një miku të përbashkët se padia e tij duhet të hiqet, përndryshe ajo “do të dilte publike me gjëra të tjera që do të jenë shumë të këqija për të dhe do ta shkatërrojnë atë. Do të prishë biznesin e tij dhe ai do të shkojë në burg.”

Dr Leonard Hochstein

Avokati i tij tha: “Këto deklarata dhe kërcënime të rreme të postuara nga [Lisa] gjithashtu duhet të ndalet si [Lisa] vazhdimisht inkurajon publikun përmes rrjeteve të saj sociale për të ngacmuar, kërcënuar dhe dëmtuar [Lenny].”

Leni vuri në dukje se e Lizës e drejta e fjalës së lirë nuk përfshinte të drejtën për ta shpifur atë.

Lisa Hochstein

Leni’s avokati tha se klienti i tij “ka më shumë se dy vjet që nga ndarja [Lisa] dhe pastaj procedurat e mëvonshme të divorcit pa u mbrojtur kundër [Lisa’s] gënjeshtra që ajo shpërndan në publik përmes rrjeteve të saj sociale dhe emisionit televiziv. Megjithatë, [Lenny] tani ka vendosur të tërheqë vijën në rërën e tij duke u ulur dhe duke marrë këtë sjellje abuzive pa u mbrojtur me këtë padi për shpifje.”

Ai shtoi: “Pra, është e qartë se çfarëdo gënjeshtër dhe deklarate [Lisa] planet për shpërndarje janë të rreme dhe po bëhen vetëm për të shkaktuar dëm [Lenny] dhe të sigurojë [Lenny] nuk merr një gjykim të drejtë duke njollosur publikun, i cili është grupi i jurisë, ky rast duhet të dëgjohet më parë.”

Katharina Mazepa

Leni vërejti një shqetësim se e Lizës “Deklaratat e rreme dhe gënjeshtra” mund të “njollosin grupin e jurisë për këtë rast”. Avokati i kirurgut nga Florida argumentoi se një urdhër mbrojtës do të parandalonte Lisa nga përdorimi i të gjitha formave të komunikimit në përpjekje për të “shkatërruar LH karrierën e tij, jetën e tij, etj.”

Një gjyqtar ende nuk i është përgjigjur kërkesës.