Lisa Hochstein

Klea

Lenny Hochstein akuzon Lisa Hochstein për abuzim me droga të forta

Lenny Hochstein akuzon Lisa Hochstein për abuzim me droga të forta

Lenny Hochstein ka akuzuar gruan e tij të larguar, “Shtëpiake e vërtetë e Miamit” yll, Lisa Hochsteintë marrjes së Adderall dhe Klonopin në mënyrë rekreative.

Lisa Hochstein

Kirurgu plastik hodhi poshtë akuzat në dokumentet e gjykatës mes luftës së ashpër të divorcit të ish-çiftit.

Leni pretendohet në dokumentet e gjykatës, “Kohët e fundit, bashkëshorti mësoi se gruaja është shprehur se ajo po përdor droga të caktuara, përkatësisht Adderall dhe Klonopin, dhe se ajo ka nevojë për këto barna për përdorim rekreativ, gjë që është një shqetësim i madh për burrin pasi gruaja është prindi kryesor i akuzuar. me kujdesin për fëmijët e mitur.”

Lisa Hochstein

Adderall përdoret për të trajtuar ADHD dhe Klonopin, një benzodiazepinë, përdoret për të menaxhuar konfiskimet dhe çrregullimet e panikut.

Në dokumente thuhej se Leni Zbuluar e Lizës përdorimi i supozuar i drogës në regjistrimet audio “të gjetura nga një pajisje dëgjimi klandestine”, se ai pretendoi se ishte “vendosur në mënyrë të paligjshme” në automjetin e tij.

Lisa Hochstein

Në Maj, Leni, 57, paraqiti një kërkesë urgjente pasi zbuloi një pajisje elektronike të ngjitur në fund të sediljes së shoferit të automjetit të tij. Ai kërkoi nga gjykata ndalimin Lisa41 vjeç, nga regjistrimi dhe dëgjimi i bisedave të tij private.

Lenny Hochstein

Këtë e deklaroi kirurgu me bazë në Miami Lisa “Mund të dëgjohet qartë në regjistrim duke diskutuar me një mashkull blerjen e saj të dëshiruar të Adderall dhe Klonopin shtesë të papërshkruara”, në dokumentet e paraqitura më vonë po atë muaj.

Ai tha gjithashtu se ishte i gatshëm të dorëzonte regjistrimet audio në gjykatë për të provuar se ish-i i tij po fliste për përdorimin e saj rekreativ të drogës.

Lisa Hochstein

Personi tjetër në regjistrim nuk është identifikuar në dokumentet gjyqësore.

Lisa iu përgjigj akuzave përmes një deklarate, duke i thënë gazetës: “U befasova dhe u zhgënjeva që doktori Lenny Hochsteinnjë profesionist i respektuar më parë i mjekësisë, do të ishte kaq i guximshëm në publikimin e të dhënave të mia mjekësore në një nga sulmet e tij të zemërimit.»

“Unë kam receta dhe jam nën mbikëqyrjen mjekësore për këto ilaçe.”

Lenny Hochstein

Leni është “e pasigurt” se si droga kishte ndikuar në sjelljen e saj, sipas dosjes gjyqësore. Ai iu referua një incidenti të majit, gjatë të cilit Lisa dyshohet se e kanë sulmuar fizikisht dhe verbalisht teksa po largohej nga rezidenca e tyre në Star Island.

Dokumentet e gjykatës lexojnë – “Gjatë orëve të hershme të mbrëmjes të së mërkurës, 10 maj 2023, një incident fatkeq ndodhi në Star Island Home.”

Lisa Hochstein

“Gruaja u përball në mënyrë agresive me burrin dhe e shtyu fizikisht burrin dhe më pas e ndoqi atë nëpër shtëpi, ndërsa e sulmoi burrin pa arsye.

Leni gjoja hyri në shtëpi për të marrë postën e tij kur Lisa supozohet se nisi një “tiradë verbale për paratë dhe mbështetjen” dhe filloi ta “shtynte” dhe “i bërtiste”.

Lisa Hochstein

Lisa u tha policëve se Leni ishte “agresori” pasi telefonoi 911, por asnjëra palë nuk i bindi oficerët se një arrestim ishte i garantuar.

Leni pretenduan se sjellja e yllit të realitetit përbënte një kërcënim për shëndetin, sigurinë dhe mirëqenien” e dy fëmijëve të tyre, Logan, 8 vjeç dhe Elle 4-vjeçare. Ai kërkoi që gjykata të caktojë “100% ndarjen e kohës” të fëmijëve të tyre në mënyrë që të mbrohen fëmijët nga dëshmitarët e “sjelljes dhe përdorimit dhe abuzimit të drogës” të nënës së tyre.

Lisa Hochstein

Leni paraqiti kërkesë për divorc nga ylli i Bravo në maj 2022, pas një martese gati 13-vjeçare.