Leah McSweeney shton pretendime të reja kundër Andy Cohen

Klea

Leah McSweeney shton pretendime të reja kundër Andy Cohen

Jo vetëm që është Leah McSweeney duke mos u tërhequr nga ndjekjet e saj ligjore kundër Bravo dhe Andy Cohenajo po e rrit atë.

Alumi i Real Housewives të Nju Jorkut me dy sezone ngriti një padi për diskriminim kundër Andit dhe rrjetit në shkurt. Leah pretendon se gjatë kohës së saj në RHONY, drejtuesit e shfaqjes inkurajuan kastin që të merrte pjesë në drogë dhe alkool për të krijuar dramë. Kjo ishte shqetësuese për të si një alkoolike e shëruar, e cila kishte luftuar me probleme të shëndetit mendor.

Lea është ende duke ndjekur atë pjesë të padisë. Megjithatë, ajo vetëm shtoi më shumë. Kohët e fundit ajo ndryshoi padinë në përgjigje të drejtpërdrejtë se si Andy iu përgjigj akuzave të saj origjinale.

Lea beson se Andi “u hakmor” kundër saj

Page Six raporton se Leah paraqiti padinë e ndryshuar në Nju Jork të martën. Ajo tani beson se përgjigja e Andit ndaj padisë fillestare që ajo ngriti kundër tij – duke përfshirë atë që ai bëri kokainë me gratë e tij të preferuara – është një përpjekje për hakmarrje.

Padia e përditësuar e Leas argumenton se avokatët e Andit e kërcënuan publikisht, e kritikuan në media dhe u përpoqën ta futnin në listën e zezë në industrinë e argëtimit. Lea beson se ishte një qëllim i qëllimshëm për të frikësuar atë ose të tjerët që po mendojnë të flasin.

Andi i mohoi me forcë këto akuza. Përveç kësaj, Bravo thotë se një hetim i pavarur nuk gjeti keqbërje nga ana e tij.

Andy gjithashtu u kërkoi avokatëve të tij të hartonin një letër pas paraqitjes së shkurtit – të cilën ai gjithashtu synon ta shkarkojë. Sipas padisë së zgjeruar tashmë të Leas, letra u zbulua në shtyp. Ajo i quajti pretendimet e Leas shpifëse dhe kërkoi që ajo t'i tërhiqte ato ose të përballej me një padi për shpifje.

Megjithatë, padia e ndryshuar e Leas thekson se normat ligjore i lejojnë njerëzit të bëjnë çdo pretendim që dëshirojnë në dosjet gjyqësore pa frikë nga paditë për shpifje. Edhe nëse nuk janë të vërteta. Më tej, sugjeron se letra e Andit ishte një lëvizje e llogaritur ligjore. Të tjerët mund të mos e dinë ose ta kuptojnë atë rregull, dhe nëse do të kishin frikë se mos u paditën për shpifje, do të qëndronin të heshtur.

Dokumenti gjithashtu pretendon se Andy kishte për qëllim të “frikësonte zonjën McSweeney nga ndjekja e mëtejshme” e padisë së saj dhe “me qëllim të keq” të dekurajonte Bravolebët e tjerë që të “kundërshtonin” sjellje të ngjashme.

Për sa i përket pretendimeve të Leas se Andy e ka blastuar atë, padia tani thotë se letra synonte të dëmtonte “reputacionin e Leas në industrinë e argëtimit, duke ndikuar kështu negativisht [her] mundësi punësimi ose biznesi të mundshëm.”

Përfaqësuesit e Bravo nuk pranuan të komentojnë. Përfaqësuesit e Andit nuk janë përgjigjur ende.

The Real Housewives of New York transmeton në Peacock.