Leah McSweeney

Klea

Leah McSweeney pretendon se Andy Cohen e kishte vënë në listën e zezë!

Leah McSweeney pretendon se Andy Cohen e kishte vënë në listën e zezë!

Leah McSweeney ka pretenduar se Andy Cohen punoi në mënyrë aktive për ta futur në listën e zezë dhe për ta ngacmuar ligjërisht.

Leah McSweeney

Në një padi të ndryshuar të paraqitur në Nju Jork të martën, Leah McSweeney pretendon se Andy Cohen u hakmor ndaj saj pasi ajo fillimisht ngriti pretendime ligjore duke orkestruar kërcënime publike nëpërmjet avokatëve të tij, duke nisur sulme përçmuese në media dhe duke u përpjekur ta futë në listën e zezë nga industria e argëtimit.

Këto veprime, Lea pretendimet, ishin llogaritur për të frikësuar atë dhe të tjerët Bravo yjet nga të folurit kundër tij.

Leah McSweeney

McSweeneye njohur për rolet e saj në dy sezonet e RHONY nga 2020 deri në 2021 në Bravo dhe në Shtëpiake të vërteta: Udhëtim i fundit për vajzat pallua në 2023, fillimisht pohoi në padinë e saj të shkurtit se Cohensë bashku me kompaninë e prodhimit Shed Media dhe rrjetet, shfrytëzuan varësinë e saj nga alkooli për efekte dhe vlerësime dramatike.

Andy Cohen

Padia pretendon se prodhuesit kanë kapitalizuar historikisht nga paqëndrueshmëria dhe paqëndrueshmëria e anëtarëve të kastit për suksesin e vlerësimeve dhe synuan ta përsërisin këtë me Leaduke shfrytëzuar historinë e saj të alkoolizmit dhe sfidave të shëndetit mendor.

Për më tepër, e Leas padia pretendon se Andi të angazhuar në përdorimin e drogës me disa Amvisat yje dhe u dha atyre trajtim preferencial, pretendon që ai e mohon me forcë.

Leah McSweeney)

Bravo pohon se një hetim i pavarur e liroi Cohen nga çdo keqbërje.

Andy Coheni cili shërben si producent ekzekutiv në të dyja shfaqjet dhe të gjitha të tjerat Amvise të vërteta seri, iu përgjigj në mënyrë unike depozitimit fillestar të padisë.

Leah McSweeney

Përveç mohimit të pretendimeve, e Cohen avokati thuhet se shkroi një letër disa ditë më vonë – një veprim që, sipas McSweeney's padia e ndryshuar, u zbulua strategjikisht në shtyp, duke përfshirë Faqja e gjashtë, për të maksimizuar ndikimin e saj. Letra pohonte se e Leas akuzat përbënin shpifje kundër Andi dhe kërkoi që ajo t'i tërhiqte ato, duke kërcënuar me veprime ligjore për dëmshpërblim nëse ajo nuk do të zbatonte.

Megjithatë, si e Leas thekson padia, ligji mbron në mënyrë eksplicite të drejtat e individëve për të bërë çdo pretendim që ata dëshirojnë në dosjet gjyqësore, qofshin të vërteta, të rreme ose me qëllim të keq, pa rrezikun e paditur për shpifje.

Andy Cohen

Aftësia për të vërtetuar këto pretendime në gjykatë mbetet një çështje e veçantë.

Në padinë e saj të ndryshuar, Lea McSweeney pretendon se ekipi ligjor i Cohen përdori strategjinë e tyre bazuar në supozimin se jo të gjithë janë në dijeni të mbrojtjes ligjore që u jepet deklaratave të bëra në dosjet gjyqësore.

Ata dyshohet se shpresonin të frikësonin McSweeney dhe shokun e saj Amvisat kolegët në heshtje ose tërhiqen duke kërcënuar me padi të mundshme për shpifje për të folur.

Leah McSweeney dhe Andy Cohen

Me fjalë të tjera, padia pretendon se E Andy Cohen Letra agresive ishte krijuar për të “frikësuar znj. McSweeney nga vazhdimi i ndjekjes” së padisë së saj dhe për të larguar “me qëllim të keq” të tjerët Amvisat yjet dhe individët e lidhur me Andi nga shprehja kundër sjelljeve të ngjashme, siç thuhet në dokumentet e gjykatës.

Leah McSweeney

Ndërkohë, sipas padisë, Cohen synonte të dëmtonte McSweeney's reputacioni në industrinë e argëtimit, duke ndikuar potencialisht në mundësitë e saj të punës në të ardhmen. Cohen, Bravo dhe Shed janë larguar nga puna McSweeney's padi fillestare.