Honey Boo Boo

Klea

Lauryn 'Pumpkin' Efird SHFRYTËZON Mama Qershor për Vjedhjen e Fitimeve të 'DWTS' të Honey Boo Boo!

Lauryn 'Pumpkin' Efird SHFRYTËZON Mama Qershor për Vjedhjen e Fitimeve të 'DWTS' të Honey Boo Boo!

Lauryn “Pumpkin” Efird dhe motra e saj, Alana “Honey Boo Boo” Thompsonpërballen me nënën e tyre, Mama June Shannonpër mungesën e parave në episodin e së premtes Mama Qershor: Kriza Familjare.

Motrat sulmojnë nënën e tyre se ishte e pakapshme për vendndodhjen e parave që ajo supozohej se kishte depozituar në e Alanës Llogaria e Coogan. Trusti i mandatuar do të përdoret nga prindërit e yjeve të fëmijëve, të cilëve u kërkohet ligjërisht të depozitojnë një përqindje të fitimeve të të miturit. Alana do të lejohet qasja në besim në moshën 21 vjeçare.

Mjaltë boo Boo

Kungull informon nëna e saj dhe Mama June burri, Justin Stroud, se e Alanës llogaria kishte një bilanc prej vetëm 33 mijë dollarësh, pavarësisht Qershor'premtimi se ajo kishte depozituar 100% të të ardhurave të adoleshentit nga periudha e saj e shkurtër në “Dancing with the Stars.”

Lauryn

Mama qershor përgjigjet – “Iku! Shkoi në shtëpinë që blemë!”

Kungull dhe Alana kujtojini asaj se edhe ajo kishte pretenduar se i kishte shpenzuar paratë Alana e fituar gjatë kohës së saj në emisionin TLC, “Këtu vjen Honey Boo Boo.”

“Kam shpenzuar Honey Boo Boo dhe pjesën tjetër të parave të Dancing with the Stars.” qershor thotë. “Ka ikur! Nuk ka para!”

Mjaltë boo Boo

“Askush nuk e dinte që e shpenzove Duke kërcyer me yjet para! Ne kishim përshtypjen se 100 për qind e tyre shkoi atje. Kungull bërtet. “Kjo është gjithçka që dua të bësh është të jesh i sinqertë!”

Mjaltë boo Boo

Alana psherëtin para se të mbulojë veshët dhe Justin largohet në heshtje nga dhoma, ndërsa ndeshja me britma vazhdon. Justin pranon se nuk kishte vazhduar me “çfarë po ndodhte” dhe shpreh zhgënjimin që qershor nuk kishte qenë transparent për situatën.

“Sinqerisht, u lëndova shumë sepse mendova se unë dhe qershor supozohej se do të ishin në gjendje t'i tregonin njëri-tjetrit gjithçka dhe nëse ajo e dinte se kjo do të shpërthente kështu, ajo duhet të më kishte treguar mua për këtë, “u thotë ai kamerave.

Kungull akuzon mamanë e saj se beson se ajo dhe Alana “do të harronte të gjitha ato para dhe do të largohej.”

“Jam i lodhur nga njerëzit që më bëjnë të dukem sikur kam shpenzuar para në një llogari Coogan kur përshëndetje – askush nuk mund të prekë paratë në një llogari Coogan.” Mama qershor përçart, më parë Kungull ndërhyn – “Ti e preku para se të hynte këtu, fëmijë, sepse duhej të vendose përqindjen e fundit, duhej ta kishe.”

Mama qershor

“Ti një qen i ndyrë për këtë,” Kungull shton duke tundur kokën.

Mjaltë boo Boo

Alana thirri prioritetet financiare të nënës së saj gjatë një episodi të mëparshëm, ndërsa ajo përgatitej të shkonte në kolegj.

“Ndoshta ajo mendon se po paguan [her husband] e Justinit zinxhirë apo diçka është më e rëndësishme se sa të ma japësh për fakultet. Ajo është dorështrënguar kur bëhet fjalë për paratë”, deklaroi maturantja.

Shtypni play për të parë më poshtë.

Mama Qershor: Kriza Familjare transmetohet të Premten, në orën 21:00 ET, në WEtv.