Laura Bileskalne poston deklarata të shurdhër në Instagram

Klea

Laura Bileskalne poston deklarata të shurdhër në Instagram

Paralajmërim për shkaktimin: Të mbijetuarit e SA duhet të jenë të kujdesshëm për të lexuar këtë artikull, i cili përfshin përshkrime të skenave që mund të jenë nxitëse për ata që kanë përvoja të përbashkëta.

Disa njerëz thjesht duhet të mësojnë se kur duhet të mbyllin gojën. Laura Bileskalne e Poshtë Deck Down Under është një nga ata njerëz. Pasi u pushua nga puna për sjellje të pahijshme vetëm disa karta brenda sezonit, Laura ka folur pa pushim. Disa do të mendonin se ajo do të reflektonte për sjelljen e saj të keqe. Ndërsa ka të dhëna për këtë, ajo zhbë çdo punë të mirë duke dyfishuar faktin se ajo ishte thjesht duke ofruar argëtim në një shfaqje televizive.

Tani, Laura ka hyrë në Instagram. Ja çfarë kishte për të thënë idioti i fshatit.

Nuk ka kohë për të reflektuar kur jeni kaq të lartë në vetëvlerësimin tuaj!

“Unë nuk marr sh*t nga ata që nuk e kanë parë në të vërtetë [the show]”, filloi Laura. “Mos krijoni një preditor (sic) nga dikush që i dha një përqafim një vajze që puthi me dëshirë 25 minuta më parë. Ajo mbi veten dhe bs tuaj (sic).

Laura ende nuk e kupton që burrat e zhveshur nuk duhet të hyjnë në shtrat me gra që janë të dehura, të paaftë për të dhënë pëlqimin dhe për të fjetur. Ajo ende beson se puthja e dikujt i jep atyre leje të bëjnë çfarë të duan me ty dhe të fërkojnë trupin e tyre lakuriq kundër teje.

Zierja që kërkon vëmendje më pas etiketoi Margot dhe Adamin, të cilët ajo i ngacmoi në jaht, në një tjetër ngarkim të Instagram Stories. “Më duket bukur që kemi këtë mbështetje për njëri-tjetrin”, ka shkruar ajo. Nuk jam plotësisht e sigurt se çfarë po i referohet, atje. Margot dhe Adami po mbështesin njëri-tjetrin, jo ju…

“Unë kam qenë gjithmonë e përgatitur mendërisht se do të ketë mesazhe negative për një temë apo për tjetrën,” vazhdoi ajo. “Nuk mund të shkosh në një reality show kur ke një personalitet dhe karakter të fortë dhe të presësh që njerëzit të mos kenë mendime. Ky është TV realitet, duhet të jesh mjaft interesant për t’i bërë njerëzit të flasin, ky është në thelb qëllimi i TV të mirë.”

Epo, Laura. Below Deck është aktualisht ekskluziviteti numër një në Bravo dhe nuk kishte nevojë për llojin e sjelljes që shfaqe për të marrë atë vend. Pika juaj është e pavlefshme.

“Më falni [Adam] se ishte kaq e vështirë të fshihesha se më pëlqeu”, ka shkruar Laura. “Unë mund të kem qenë pak i turpshëm.” Ky është ndoshta nënvlerësimi më i madh i shekullit.

Iluzionet vazhdojnë

“Dhe unë do t’i qëndroj besnik vetes dhe mikut tim @lukebonesjones, të cilin nuk e bëj kurrë dhe nuk do të mbroj atë që është e gabuar. Dhe ju nuk mund të më përkulni (sic). Unë jam një hajdut dhe ju nuk keni asgjë për mua. #hatersgonnahate Dhe kjo varet nga ju.” A mund ta ndryshojë dikush fjalëkalimin e Instagramit të kësaj gruaje? Po bëhet paksa e turpshme.

“Qëndroni besnikë ndaj vetes. Unë e di se çfarë është e gabuar apo e drejtë dhe ju nuk do të më ndryshoni mendje sado të përpiqeni.” ne do t’i qëndrojmë besnike vetes. ne jemi jo ata që duhet të bëjnë një ndryshim në jetën tonë për të qenë njerëz më të mirë.

Ju do të mendonit se të qenit i tillë si një person i tmerrshëm për botën do t’i jepte dikujt një pauzë për të menduar. Me sa duket jo.

“Mund të marr mesazhe nga luftëtarët kryesorë, por mbështetja që marr e tejkalon atë. Dua të them faleminderit për të gjithë njerëzit që kanë lidhje me mua dhe shohin realitetin pas realitetit TV. Ju jeni flori. Kush më vlerëson që jam unë dhe më inkurajon të qëndroj besnike ndaj vetes edhe kur do të ishte më e lehtë të mos e bëja. #beTi.”

Laura, tre mesazhet e mbështetjes që morët nga pleqtë e etur dhe askush tjetër për mesazhe nuk llogariten si mbështetje. Dhe sigurisht që nuk peshojnë më shumë se ata që ju thërrasin për sjelljen tuaj të keqe.

Duke dyfishuar mënyrat e saj të fajësimit të viktimave, Laura tha për ato që mund të supozojmë se do të jenë skenat e Margot që kënaqet: “Ajo që do të them, javët e ardhshme do të jenë të paktën shumë interesante. [wink emoji] Lidhuni njerëz.”

Mos u shqetëso, Laura. Ne do ta shijojmë sezonin shumë më tepër tani ju nuk jeni në të.

Below Deck Down Under vazhdon të hënën në 8/7c në Bravo.

Jo do të thotë jo. Çdo herë të vetme. Linjat telefonike kombëtare mund të ndihmojnë në lidhjen e viktimave, të mbijetuarve dhe rrjetet e tyre mbështetëse të lidhen me burimet lokale. Për më shumë informacion dhe burime, mund të vizitoni: https://victimconnect.org/resources/national-hotlines/