Larsa Pippen shpjegon përdorimin e diagnozës së kancerit të Guerdy si thashetheme

Klea

Larsa Pippen shpjegon përdorimin e diagnozës së kancerit të Guerdy si thashetheme

Për amvise të vërteta të Majamit Sezoni 6, Episodi 2, Guerdy Abraira gjeti forcën për t’u treguar disa miqve të saj për diagnozën e saj të kancerit të gjirit. Ajo u takua me disa nga anëtarët e saj për pije, duke i bërë ata grupin e parë të njerëzve jashtë familjes së saj që mësuan për diagnozën e saj.

Në përfundim të episodit, Guerdy u takua me Larsa Pippen me shpresën për të pasur një bisedë të qytetëruar. Siç kanë treguar pamjet paraprake për Episodin e ardhshëm 3, Guerdy përfundoi duke i thënë Larsa-s për diagnozën e saj të kancerit, por në konfidencë.

Sidoqoftë, më 12 nëntor, llogaria në Instagram @bravotalktoomuch postoi një tjetër pamje paraprake për sezonin 6, ku Larsa u zbuloi anëtarëve të tjerë të kastit të Miami se Guerdy i kishte thënë asaj për kancerin. Të gjithë në Instagram e panë me të drejtë këtë si një veprim të poshtër. Epo, pothuajse të gjithë. Larsa doli në komente për të mbrojtur veten.

Larsa pretendon se donte që “vajzat të mbështesnin” Guerdy

Foto nga: @bravotalktoomuch nëpërmjet Instagram

Larsa shkroi, “Unë thirra dhe i dërgova mesazh Guerdy pasi ajo më quajti false në shtyp. Ajo nuk u përgjigj kurrë. Ne debatuam përpara dhe mbrapa gjë që nuk u shfaq.” Sa i përket kancerit, Larsa shpjegoi: “Më pas më tha [she] u diagnostikua me gji [cancer, and] Isha i tronditur dhe doja të mblidhja vajzat për ta mbështetur. Unë nuk kam qenë gjë tjetër veçse një mik i mirë për të.”

Fakti që Larsa është ende e varur nga fakti që Guerdy e quajti atë shtëpiakeja më e rreme flet shumë. Larsa hyri në sezonin 6 duke menduar për një gjë, dhe ajo ende nuk e ka lënë të shkojë. Komentues të tjerë në Instagram nuk i vlerësuan përpjekjet e Larsës për të mbrojtur veten. Ata vunë re se si shpjegimi i saj ishte i mbushur me deklarata “unë” dhe pa u fokusuar te Guerdy.

@bravotalktoomuch katalogoi përgjigjen e Larsa-s në një postim të veçantë në IG, dhe atje, përdoruesit vunë re gjithashtu egoizmin e Larsa-s. “Është një punë pastrimi BS,” shkroi njëri. “Sjellja e saj në këtë mënyrë e bëri të qartë se ajo ishte me të vërtetë një shoqe e rreme për Guerdy.” Siç e tha një fans tjetër, “Mosmarrëveshje apo jo, Guerdy i dytë tha “Unë kam kancer” Larsa duhet të kishte hequr dorë nga viçi dhe të ishte aty për të.”

Real Housewives of Miami vazhdon të mërkurën në orën 21:00 ET në Bravo.