Larsa Pippen pranon se takimi me Marcus Jordan i bëri gjërat 'të çuditshme' me Michael Jordan

Klea

Larsa Pippen pranon se takimi me Marcus Jordan i bëri gjërat ‘të çuditshme’ me Michael Jordan

Ylli i Real Housewives of Miami Larsa Pippen nuk e pata atë përgjithmonë të lumtur me bashkëshortin e parë, yllin e NBA Scottie Pippen. Ajo po përpiqet për një shans të dytë në dashuri me djalin e legjendës së NBA Michael Jordan. Dhe për çfarëdo arsye, tani Larsa-s i shkon ndërmend se mund të jetë një situatë e vështirë.

Larsa dhe Marcus Jordan janë bashkë për një minutë tani. Nëse i pyet ata, ata janë të përkushtuar pa shpresë ndaj njëri-tjetrit, si dhe të përkushtuar pa shpresë për të justifikuar marrëdhënien e tyre. Tani Larsa pranon se takimi me Marcus mund t’i ketë bërë gjërat të çuditshme mes Scottie dhe MJ. Ajo foli për këtë në një episod të podcast-it Whine Down.

Efekti Pippen/Jordan

Marcus dhe Larsa janë në lidhje zyrtarisht për gati një vit. Duket sikur jeta e saj tani konsiston në sigurimin që të gjithë e dinë se sa e mrekullueshme dhe e veçantë është jeta e saj me djalin e MJ. Dhe ajo absolutisht, pozitivisht nuk u lidh me të për ta bërë Scottie të tërbuar, pavarësisht nga ajo që mund të mendoni.

“Kjo nuk është aspak ajo që është,” tha ajo. “Aspak. Unë nuk e pyes atë [Scottie] për gjërat e tij personale. Ai nuk më pyet për gjërat e mia personale. Ne flasim për fëmijët tanë dhe kaq”, shtoi Larsa.

Por sipas të ardhmes së mundshme të zonjës Jordan, ajo dhe Marcus nuk diskutojnë kurrë për ish-in dhe babin e tij. “Nuk jam i cmendur. [The relationship is] ndoshta e pakëndshme për ta [Michael and Scottie].” Ajo gjithashtu e kupton pse mund të jetë e pakëndshme.

“Ne [Larsa and Marcus] kemi marrëdhënien tonë. Ne kemi jetën tonë të përditshme. Nuk përfshin askënd tjetër përveç nesh dhe fëmijëve të mi,” shpjegoi Larsa. Për më tepër, “jeta e përditshme” nuk sillet rreth babait të Marcus, i cili kohët e fundit pranoi publikisht se nuk është veçanërisht mbështetës për zgjedhjet e djalit të tij.

Michael u bë titujt kryesorë kur iu përgjigj një gazetari duke pyetur nëse ai e mbështeste Larsën të dilte me djalin e tij dhe ai bërtiti pak a shumë, “JO!” Në atë kohë, Marcus hodhi poshtë zgjedhjen e fjalëve të MJ dhe la të kuptohej se ishte nën ndikimin e tekilës. Thënë kështu, nëna e Marcus nuk është dehur dhe nuk ka prishur marrëdhënien e tyre (ende), dhe Larsa ka mundur të kalojë pak kohë cilësore me të.

Do të jetë interesante të shihet se si Marcus dhe Larsa ecin përpara duke marrë parasysh dallimet dhe vështirësitë e tyre.