Larsa Pippen paketon në PDA me Marcus Jordan

Klea

Larsa Pippen paketon në PDA me Marcus Jordan

Nëse do të bënim një listë të marrëdhënieve më të çuditshme të amvisave reale, Larsa Pippen dhe Marcus Jordan duhet të jetë afër majës. Ndërsa Larsa me siguri ka një gjë për atletët, askush nuk mund ta kishte parë këtë çift që po vinte.

Ishte një gjë kur ata dilnin për herë të parë, por me sa seriozisht është bërë çifti, shumë prej tyre kanë mbetur duke ngritur vetullat dhe duke kruar kokën. Por hej, të dy duken të lumtur së bashku, aq mirë për ta.

Si Real Housewives e fansave të Miami, ajo që mund të shpresojmë më së shumti nga kjo marrëdhënie është një dramë për të përfunduar në shfaqje. Dhe me sa serioz po bëhet çifti, një dramë familjare duket shumë e mundshme. Në fund të fundit, të dy vështirë se mund të qëndrojnë larg njëri-tjetrit.

PDA e Larsa dhe Marcus në turneun e DJ Khaled

Dalja më e fundit publike e Larsa dhe Marcus ishte në Miami. Dyshja morën pjesë në inaugurimin e DJ Khaled, We the Best Foundation Golf Classic, të enjten, më 20 korrik. Marcus konkurroi në klasik ndërsa Larsa ishte aty për t’i dhënë mbështetjen e saj të plotë. Dhe mbështetja është pikërisht ajo që ajo dha.

Të dy kanë postuar shumë fotografi në historitë e tyre përkatëse në Instagram, por veçanërisht e dukshme ishte se sa të pashëm ishin dyshja me njëri-tjetrin. Historia e Larsës në Instagram shfaqi krahët e saj të mbështjellë rreth qafës së Marcus-it teksa ai kishte dorën në pjesën e poshtme të shpinës së saj. Larsa madje ngriti një këmbë në ajër për të vënë pikën e mbajtjes së vogël.

Ndërkohë në Instagramin e Marcus ka ripostuar foto dhe video të ndryshme që Larsa kishte realizuar. Një video shfaqte të dy duke u rehatuar shumë pranë njëri-tjetrit në një karrocë golfi. Një foto tjetër thjesht pa dyshja duke u mbajtur për dore. E dinim që të dy po bëheshin seriozë, por duket se ata thjesht nuk mund t’i mbajnë duart larg njëri-tjetrit.

Real Housewives of Miami pritet të rikthehet në fund të vitit 2023 në Bravo.

NA THONI – ÇFARË JANË MENDIMET TUAJ PËR KËTË MARRËDHËNIE? A PËRDOREN MIRË APO SHIKON NDONJË PROBLEM?