Larsa Pippen nuk po mbështet në Michael Jordan për të marrë pjesë në një martesë të mundshme me djalin e tij

Klea

Larsa Pippen nuk po mbështet në Michael Jordan për të marrë pjesë në një martesë të mundshme me djalin e tij

Mendoj se mund të jetë e sigurt të thuash shumë Larsa Pippen shpresat dhe ëndrrat u rrëzuan dhe ranë kur Michael Jordan e dënoi publikisht lidhjen e saj. Ylli i Real Housewives of Miami ka qenë i lumtur në lidhje me Marcus Jordan që nga viti 2022 dhe nga të gjitha llogaritë, gjërat janë bërë serioze.

Marcus dhe Larsa kanë qenë goxha të pandarë që kur lidhja u bë publike. Këta djem madje krijuan një podcast kushtuar dashurisë së tyre (ajo u përpoq të shkruante pa sarkazëm). Por MJ disi e hoqi shkëlqimin kur u zbulua se ai nuk ishte i interesuar për lidhjen e fëmijës së tij. Tani Larsa thotë se nuk pret që Big Daddy Jordan të shfaqet kur ajo thotë “Unë po”.

MJ thotë “Unë jo”

Larsa ankoi ndau mendimet e saj për një episod të podcast-it të çiftit, Ankthi i Ndarjes. Kur diskutoi për një martesë të mundshme në të ardhmen, Larsa e pyeti të dashurin e saj: “A mendoni se do të bënit një martesë në një reality show? Nuk mendoj se do të vinin prindërit tuaj?”

Larkusi shkaktoi një rrëmujë javën e kaluar kur Larsa u pa duke u përplasur me një unazë të madhe me shkëlqim. se gishti. Por ja, është vetëm një unazë premtimi. Thënë kështu, çifti ka deklaruar se po shikojnë vendet e dasmave dhe po fillojnë procesin e planifikimit. Kjo pavarësisht se nuk është fejuar zyrtarisht.

Marcus ia vuri mendjen për t’i dhënë një përgjigje të duhur dhe të sjellshme Larsës. Sepse ju e dini që njeriu e kupton se babai i tij nuk e miraton zonjën-shoqen e tij. Më në fund, ai u përgjigj: “Thjesht ndjeva se ishte një pyetje e vështirë për t’u përgjigjur. Është diçka që ne e kemi diskutuar shumë kohët e fundit, jo domosdoshmërisht duke i dhënë shumë theks apo prioritet se ku apo kur, por padyshim që kemi diskutuar për vendndodhjet dhe kohën e vitit.”

Zonja dhe zotërinj, më lejoni të komplimentoj Marcusin që nuk iu afrua as përgjigjes ndaj pyetjes së Larsës. “Me fotot e unazës që rrotulloheshin, kishte pak karburant shtesë në zjarr,” shtoi ai.

E gjithë kjo vjen pas sikletit dhe turpit të Larsës për mungesën e emocionit të MJ që ish-shoku i tij i skuadrës me një diferencë moshe 16-vjeçare tani është gruaja e mundshme e djalit të tij. Qëndroni të sintonizuar – Larcus do të bëjë debutimin e tyre në Real Housewives të Miami, i planifikuar të kthehet në Bravo deri në mbylljen e vitit 2023.