Larsa Pippen nuk ka 'shoqëruar' me Michael Jordan, pavarësisht se është në lidhje me djalin

Klea

Larsa Pippen nuk ka ‘shoqëruar’ me Michael Jordan, pavarësisht se është në lidhje me djalin

Ylli i Real Housewives of Miami Larsa Pippen filloi të takohej me Marcus Jordan në shtator 2022. Marcus është djali i legjendës së NBA Michael Jordan. Michael ishte gjithashtu mik dhe shok skuadre me ish-burrin e Larsa-s, Scottie Pippen. Është një gjë e mirë që Larsa vendosi të ndalojë lidhjet me atletët.

Kjo situatë duhet të jetë e tensionuar. “Nuk jam i cmendur. [The relationship is] ndoshta e pakëndshme për ta [Michael and Scottie]”, tha më parë Larsa. Duh!

Sigurisht, Michael dha mendimin e tij për marrëdhënien. Kur u pyet nga një paparac nëse ai e miratonte lidhjen e Larsës me Marcusin, Michael tha: “Jo!” Nuk e dimë nëse ai e kundërshtoi diferencën e tyre 16-vjeçare në moshë, apo miqësitë e ngatërruara.

Nuk ka darka familjare me Michael

Larsa ishte e ftuar në podkastin e Jana Kramer, Whine Down. Ajo tha se ajo dhe Marcus “bëjnë gjithçka së bashku”. Jana e pyeti Larsën nëse kishte shkuar për darkë me Michael. “Jo, nuk kam ndenjur me babin e tij”, u përgjigj ajo.

“Unë kam qenë vetëm me nënën e tij,” tha Larsa, duke iu referuar ish-gruas së Michael, Juanita. Ajo shtoi se familja e të dashurit të saj është “shumë private”. Marcus do të shfaqet në RHOM sezonin e ardhshëm. Ylli i realitetit ishte “i sigurt se ata ishin shumë skeptikë për të qenë ai në shfaqje”.

Larsa dhe Marcus adresuan mosmiratimin e Michael në podcast-in e tyre. Ajo pranoi se ishte “e turpëruar” dhe “e traumatizuar” nga komentet e tij.

Marcus nuk e mori seriozisht komentin e babait të tij. “Dhe kur e pashë menjëherë, mendova, ‘Ai po luan’. Ai po bën shaka, ai po qesh. Ai është thjesht i gjallë, ai është pak i ndezur, ndoshta jashtë Socorro [tequila]”, tha Marcus. Pra, po ia hedhim fajin alkoolit?

Sipas çiftit, Michael i kontaktoi ata pasi komenti i tij u bë kryefjalë. Ai donte të sigurohej që ata “të mos i merrnin gjërat në rrugën e gabuar”. Nuk jam i sigurt se në sa mënyra mund të ktheni një përgjigje me një fjalë.

Nëse kjo dyshe shkon në distancë, do të ketë disa darka të pakëndshme familjare në horizont.