Larsa Pippen emërohet në padinë e Scottie Pippen për sulme seksuale dhe ngacmime

Klea

Larsa Pippen emërohet në padinë e Scottie Pippen për sulme seksuale dhe ngacmime

Paralajmërim për përmbajtjen: Ky artikull përmban referenca për përdhunimin, sulmin seksual, ngacmimin seksual dhe abuzimin e partnerit intim. Mos lexoni përpara nëse këto tema janë nxitëse.

Larsa Pippen tashmë po përballej me shtypin e keq mbi The Real Housewives of Miami Season 6, por rasti i ri u ngrit kundër Scottie Pippen thjesht i çoi gjërat nga e keqja në më keq.

Shikuesit e RHOM e dinë se Larsa dhe Scottie nuk i përfunduan gjërat me kushtet më të mira. Edhe familja e Scottie nuk ishte shumë e sjellshme me Larsën pas ndarjes së tyre. Dhe kur Larsa filloi të takohej me Marcus Jordan, mirë, kjo nuk i zbuti gjërat saktësisht.

Por të paktën, përveç procedurave të pritshme të divorcit, Larsa nuk ngriti padi të mëdha kundër Scottie. Sigurisht jo në përmasat që po shohim tani nga një ish e dashura e supozuar.

Scottie dhe familja janë paditur për 250 milionë dollarë

Një artikull i 29 shkurtit nga The Blast raportoi se një ish-e dashura e supozuar ngriti akuza për sulme seksuale dhe ngacmime kundër Scottie. Chyvette A. Valentine pretendoi se ishte ish-i Scottie, pasi e kishte paditur atë në të kaluarën për financa gjatë lidhjes së tyre të dyshuar.

Padia e fundit u ngrit në Gjykatën e Qarkut të Cook County, Illinois, të mërkurën, më 28 shkurt. Valentini emëroi Chicago Bulls, Scottie dhe familjen e tij – domethënë Larsa dhe vëllain Carl T. Pippen – si përgjegjës për vuajtjet e saj.

Valentini akuzoi Scottie dhe vëllain e tij për përdhunim, duke rezultuar në lindjen e Devonte Pippen, i cili u vra në vitin 2011. Pasi marrëdhënia e supozuar përfundoi, Valentine pretendon se Scottie përdori fuqinë e tij me Bulls për ta përndjekur, ngacmuar dhe torturuar.

Përveç shqetësimit mendor dhe emocional të shkaktuar nga këto probleme, Valentine pretendoi se humbi strehimin, punësimin dhe mundësitë për karrierë për shkak të abuzimit me pushtetin. Valentini besonte se Scottie përdori ndikimin e tij për të anuluar një raport policor që ajo u përpoq të paraqiste në të kaluarën.

Ajo më tej akuzoi Scottie për përdorimin e lidhjeve të tij mjekësore për të ndryshuar të dhënat e saj dhe për ta konsideruar atë “të sëmurë mendërisht”. Valentini kërkon 250 milionë dollarë dëmshpërblim.