Larsa Pippen dhe Marcus Jordan zbulojnë planet e tyre të pushimeve

Klea

Larsa Pippen dhe Marcus Jordan zbulojnë planet e tyre të pushimeve

Larsa Pippen dhe Marcus Jordan kanë deleguar rolet e kuzhinës për festat e fundvitit.

Ndërsa fliste me People në festën e fundit të Krishtlindjeve DirecTV të organizuar nga Kathy Hilton, Larsa nga Real Housewives of Miami, tregoi se ajo dhe Marcus planifikojnë të kalojnë pushimet në Los Angeles dhe më pas të shkojnë në Miami për natën e Vitit të Ri.

Traditat e reja

Kur u pyet nëse po formojnë ndonjë traditë të re si çift, Larsa tha: “Marcus do të fillojë të gatuajë ëmbëlsirë. Unë zakonisht gatuaj, dhe atij i pëlqen ëmbëlsirat, kështu që…” Mamaja e katër fëmijëve iu drejtua Marcus dhe me shaka tha se duhej të “fillonte të pjekte”.

“Unë zgjedh t’i lë kuzhinierët të bëjnë gatimin,” u përgjigj ai. “Por unë mund ta bëj patjetër pastrimin.” Kontributet e tij në kuzhinë nuk mbarojnë me kaq. “Unë jam duke siguruar verë,” shtoi ai. “Unë sjell pijet.”

Larsa e mbështeti atë për këtë dhe tha se ai dinte verë të mirë. Mendoni se ata kanë një përcaktim të qartë të roleve të tyre për të gjitha vaktet e mëdha këtë sezon festash.

Te lumtur se bashku

Larsa dhe Marcus u takuan përmes miqve të përbashkët në Los Angeles në vitin 2019 dhe u bënë miq të mirë. Shpejt përpara në shtator 2022, dhe ata u panë duke drekuar së bashku në Miami dhe duke kaluar Ditën e Falënderimeve së bashku me familjen e tij. Deri në janar 2023, ata konfirmuan se po takoheshin zyrtarisht – një lloj i ri i Jordanit dhe Pippen.

Tashmë, pas disa muajsh që janë zyrtarisht çift, ata nuk kanë veçse lëvdata për njëri-tjetrin. Marcus tregoi se ata ishin “prerë nga rroba të ngjashme”.

Ai shtoi, “Gjëja ime e preferuar për Larsën është se sa e kujdesshme është ajo. Ajo fjalë për fjalë do të jepte këmishën e fundit nga shpina për dikë. Dhe unë mendoj se kjo është e vërtetë.”

Nga ana tjetër, Larsa e do spontanitetin e Marcus. “Ai është gjithmonë i gatshëm të bëjë gjithçka,” tha ajo. Ajo tha se po kënaqeshin në lidhje. “Ne jemi në një vend vërtet argëtues në jetën tonë.”