Larsa Pippen dhe Marcus Jordan janë dëshmitarë të të shtënave në Miami

Klea

Larsa Pippen dhe Marcus Jordan janë dëshmitarë të të shtënave në Miami

Kur Larsa Pippen dhe Marcus Jordan shpallën statusin e tyre në çift, të gjithë kishin radhën për të shprehur konfuzionin dhe mosbesimin e tyre. Nuk kishte gjasa që dikush të kishte yllin e Real Housewives of Miami dhe djalin e Michael Jordan që ishin bashkë në kartën e tyre të bingos.

Për shumë njerëz, ndjenjat për Larsa dhe Marcus shkojnë përtej konfuzionit dhe hidhen në mosmiratim. Është një çift mjaft i diskutueshëm duke pasur parasysh diferencën në moshë dhe lidhjet e mëparshme të Larsës me basketbollistë profesionistë. Edhe Michael dhe familja Jordan thuhet se nuk e miratojnë lidhjen.

Pavarësisht, të dy duket se janë në të për një kohë të gjatë. Dhe pavarësisht se sa e pamundur dukej çifti, sa më gjatë të jenë bashkë, aq më shumë kanë përvoja duke i lidhur me njëri-tjetrin. Në fillim, ishin gjëra të thjeshta, si podkasti i tyre. Tani, gjërat bëhen gjithnjë e më serioze, si dëshmitar i të shtënave të përfshira nga oficerët.

Në një Instagram Story tashmë të skaduar, Larsa shpjegoi se çfarë ndodhi. “O zot i madh [Marcus] dhe unë isha në rrugën Lincoln kur një oficer i përfshirë në të shtënat ndodhi! Një burrë ka mbajtur peng 2 persona me thikë. Policët u përgjigjën dhe një oficer qëlloi të dyshuarin. Aq mirënjohës për Departamentin e Policisë së Miami Beach, ishte e frikshme që të gjithë po vraponin dhe bërtisnin.”

Në lidhje me këtë, Larsa postoi gjithashtu një video të policisë duke u përpjekur të largonte kalimtarët e panikuar nga zona. TMZ raportoi se incidenti ra pothuajse saktësisht siç raportoi Larsa. Një zëdhënës nga Departamenti i Policisë së Miami Beach tha se i dyshuari u dërgua në spital dhe më vonë u shpall i vdekur atje.

Një hetim për ngjarjen është ende në vazhdim. Pavarësisht nga detajet specifike, dëgjimi i të shtëna armësh në publik është i tmerrshëm, veçanërisht duke pasur parasysh klimën aktuale të Amerikës rreth të shtënave. Dhe ndonëse Larsa duhet ta përshkruajë situatën si “të frikshme”, teknikisht ky është një përshkrues i saktë. Ne sinqerisht shpresojmë se ajo dhe Marcus po shkojnë mirë.

NA THONI – ÇFARË MENDONI PËR PËRVOJEN E LARSA-s? DHE REAGIMI I SAJ?