Lala nuk pendohet për Finale Rant, por i kërkon falje Ariana Madix

Klea

Lala nuk pendohet për Finale Rant, por i kërkon falje Ariana Madix

Pas përfundimit të ribashkimit, Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11 ka përfunduar zyrtarisht. Por kjo nuk do të thotë se drama ka përfunduar ende. Rrathët në internet janë ende duke diskutuar atë që ndodhi mes tyre Lala Kent dhe Ariana Madix.

Një nga tërheqjet kryesore të ribashkimit ishte ngacmimi që kasti do të shikonte fundin e finales së bashku. Por i vetmi person që nuk e dinte me të vërtetë se çfarë u rrëzua ishte Ariana pasi ajo la kamerat pas saj, me pjesën tjetër të kastit pas saj. Pra, si iu përgjigj Ariana gjithçkaje për të thënë Lala në finale?

Lala mendon se Ariana po 'dikton' rregullat e pompës

Përpara ribashkimit, Bravo postoi në Twitter një vështrim të fshehtë, duke shfaqur një bisedë mes Lalës dhe Arianës. “Isha i egër atë natë,” filloi Lala, duke iu referuar fjalëve të saj të fundit. “E gëzuar. Dhe më falni nëse ju lëndova, por i qëndroj asaj që thashë.” Oof, 'Më fal nëse të lëndova?' Kjo nuk është një falje. “Dhe ndoshta nuk e thashë atë me elokuencën më të madhe, por … po qaja rregullisht.”

Lala i përshkroi më thellë ndjenjat e saj. “Ishte e vështirë sepse e kuptoja se nga vinte Ariana. Por unë mendoja, 'Pse ajo duhet të diktojë se si të shkojë kjo, kur unë kurrë nuk kam arritur të diktoj?'” Të dyja palët po qanin. Kur u pyet për përgjigjen e saj, Ariana filloi: “Nuk mendoj se jam Beyonce. Nuk mendoj se jam Zot.”

Ajo vazhdoi duke thënë se edhe ajo qante rregullisht, por jo para dikujt tjetër. “Unë e bëj vetë. Dhe, me siguri, nëse doni të flisni me terma emisioni, unë të largohesha nga ajo bisedë ishte shumë më interesante sesa të ulesha atje dhe ta bëja atë. A nuk ishte ky një fund më i mirë për sezonin tuaj? Për t'ju dhënë një sezon tjetër për një pagesë tjetër?”

Sheesh. Vështirë të debatosh me atë. Dhe nëse Lala dëshiron të flasë për diktimin, duket sikur Ariana ka qenë e vetmja që shkon kundër drithërat këtë sezon. Pra, kush po dikton me të vërtetë çfarë?

Vanderpump Rules po transmetohet në Peacock.