Lala Kent u ekspozua aksidentalisht në një klub

Klea

Lala Kent u ekspozua aksidentalisht në një klub

Duke ardhur në gjashtë vjet esëll, ylli i Vanderpump Rules Lala Kent po kujton disa nga momentet e saj më të sikletshme. Në veçanti, koha në Las Vegas kur ajo u “shkatërrua” dhe u ekspozua pa dashje në një klub.

Lala kujtoi se kishte shkuar në një klub nate kur ishte “ndoshta 21, 22”. Klubi kishte banjo me dyer që ishin xhami të pastër, por kur mbylleshin, ato mjegulloheshin për privatësi. Papritur, “Unë shoh këtë djalë [standing outside], dhe unë them, ‘Unë mund ta shoh atë. A mund të më shohë?’“

“Dhe ai po troket dhe thotë: ‘Duhet të mbyllësh derën. Mund të të shohim!’“

Kjo banjë është “shtëpia ime e re”

“Ishte shumë e turpshme,” pranoi Lala. Por bëhet më keq. Tualetet ishin ngritur nga turma, domethënë të gjithë mund ta shihte.

“Isha sikur, ‘Kjo banjë është e mrekullueshme! Unë mund të shikoj se çfarë bëjnë të gjithë”, kujton ajo. Ajo gjithashtu pranoi se, si shumë prej nesh, ajo u ul në tualet, duke menduar: “Unë nuk jam ulur në atë tualet të neveritshëm”.

“Vagina në ekspozitë!” Bërtiti bashkë-prezantuesja Jessica Walter.

“Dua të them që nuk zgjati aq shumë,” shtoi Lala, sapo shikuesi tjetër e lajmëroi atë për derën e tejdukshme. “Një herë [he] e dinte, si, ‘Oh! Ajo është duke shkuar në banjë, ajo është, si, shëtitje [up her skirt]Ajo nuk e ka idenë se ne mund ta shohim atë.’“

Edhe pas mbylljes së derës dhe mjegullimit të xhamit, Lala “qëndroi aty brenda për pak kohë, sepse më duket se të gjithë janë tretur. Shpresojmë që ata të harrojnë.’

“Ata do të ulen dhe do të shikojnë banjën, sidoqoftë [long], dhe pastaj, ju e dini, Molly e tyre do të hyjë dhe ata do të shkojnë në gara, “tha ajo. “Nuk po largohem kurrë. U krye. Kjo është shtëpia ime e re. Po, nuk po largohem nga ajo banjë.”

“Ishte e turpshme, për të thënë të paktën,” përfundoi nëna e ardhshme.

Të gjitha episodet e Vanderpump Rules tani po transmetohen në Peacock.