Tom Schwartz

Klea

Lala Kent tregon Tom Schwartz rreth shtëpisë së saj të re dhe merr një bimë si një dhuratë për strehimin

Lala Kent tregon Tom Schwartz rreth shtëpisë së saj të re dhe merr një bimë si një dhuratë për strehimin

Tom Schwartz e Rregullat e Vanderpompës shprehu admirimin e tij për bashkëylltarin Lala Kentit rezidencë e re luksoze gjatë një vizite të fundit në Luginën e San Fernando të mërkurën, 3 korrik.

Tom Schwartz

Lalae cila konfirmoi blerjen e pronës prej 3 milionë dollarësh në shkurt pas viteve të marrjes me qira në Los Anxhelos, ka ndarë pamje të brendshme dhe të jashtme mahnitëse të banesës së saj të re, duke përfshirë një oborr mbresëlënës me një fushë basketbolli që la Schwartz në frikë.

Lalanuk më thatë se kishe një fushë basketbolli!” Tom – tha në një video në Instagram gjatë turneut të tij e Kentit në shtëpi. “Oh Zoti im! Kjo është shumë e sëmurë!”

Tom Schawrtz

Pas turneut, Lala i ngacmuar me lojëra tifozët rreth të Schwartz-it dhuratë e parashikueshme për ngrohjen e shtëpisë, për të cilën shumë menduan saktë se ishte një bimë.

“Kur ju them se çdo përgjigje duket kështu… dua të them TË GJITHË”, ndau ajo së bashku me një pamje të ekranit të vërshimit të supozimeve të bimëve.

Tom Schwartz

E vërtetë ndaj pritshmërive, Tom i talentuar Kenti një pemë parash, të cilën ajo e shfaqi me mirënjohje në Instagram.

“Ai më dha … një pemë parash!” Lala ka shkruar. “Faleminderit, Schwartzy! Unë e dua atë.”

Tom Schwartz

të Schwartz-it vizitë në te Lales Shtëpia e re vjen pasi ai së fundmi zbuloi planet për të zvogëluar përmasat nga apartamenti i tij në Los Anxhelos dhe për të jetuar përkohësisht në një papafingo ndërsa ai ndërton një shtëpi familjare në Florida.

Duke diskutuar vendimin e tij për Akti i balancimit më 16 maj, Tom shpjegoi dëshirën e tij për të eksploruar jetesën në papafingo dhe për të menaxhuar kostot gjatë tranzicionit.

Tom Schwartz

“Unë jam duke menduar për zvogëlimin e vogël të madhësisë, ndoshta një papafingo të vogël të lezetshme,” Schwartz të përbashkëta.

“Para së gjithash, gjithmonë kam dashur të jetoj në një papafingo, një papafingo të këndshme artistësh. Kam gjetur një të vërtetë të lezetshme në Lugina. Po mendoja për zvogëlimin e madhësisë ndërsa ndërtoj shtëpinë time në Florida, vetëm për të ulur pak kostot,” shpjegon ai.

Tom Schwartz

Tom’s vendimi për të ndjekur jetesën në papafingo përjashtoi në mënyrë efektive çdo mundësi për t’u transferuar me një mik të ngushtë dhe shokun e filmit Tom Sandovalpavarësisht Sandoval’s propozim në Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11.

“Optika e mua duke lëvizur me Sandoval nuk janë të mira për rritjen time personale dhe gjithçka.” Schwartz e përpunuar.

Tom Schwartz

“Gjithashtu nuk e kam problem ta ndihmoj mikun tim sepse nuk e di saktësisht se çfarë do të ndodhë me shtëpinë, por e di që hipoteka e tij do të jetë shumë më tepër nëse ai merr për të mbajtur shtëpinë… Aq sa ne duam njëri-tjetrin, dhe ne kemi pasur biseda shumë të shëndetshme për këtë, (Unë jam) si, ‘Duke, nuk dua vërtet të jetoj me ty.’”, thotë ai.

Rregullat e Vanderpompës është në pauzë.