Lala Kent thotë se Sezoni 11 i Pump Rules është 'snoozy'

Klea

Lala Kent thotë se Sezoni 11 i Pump Rules është ‘snoozy’

Shumica e anëtarëve të kastit nga Rregullat e Vanderpompës ndoshta ishin nervozë për xhirimet e sezonit 11. Tom Sandoval krijoi Scandoval, por ai nuk dukej aq nervoz sa do ta prisja. Ai ndoshta ishte shumë i zënë duke fajësuar James Kennedy për lidhjen me ish-in e tij, Kristen Doute, një dekadë më parë. Një person që ishte në ankth për xhirimet? Lala Kent.

“Para se të nisnim xhirimet e sezonit 11, isha shumë, shumë nervoze,” tha Lala. “Thjesht u ndjeva sikur kishim goditur notën e lartë dhe mendoja, ku të shkojmë nga këtu?” Epo, duket sikur Lala nuk ishte e emocionuar me episodet e fundit të Pump Rules. Pra, shpresojmë që shfaqja të ketë një ngritje në departamentin e energjisë.

Lala thërret VPR për të nxitur dremitje

Gjatë episodit të 14 shkurtit të podcast-it të saj Give Them Lala, ajo trajtoi situatën e përgjumur. Lala deklaroi se premiera e VPR “ishte e mrekullueshme”. Por episodet e mëposhtme? “Unë jam gjithmonë e vërtetë dhe jam gjithmonë e sinqertë,” tha ajo. “Sezoni është i përgjumur tani.”

Ajo vazhdoi, “Dy episodet e fundit janë të përgjumur. Ndjehem sikur duhet ta pranoj këtë. Sepse unë nuk dua që ju djema të mendoni se unë jetoj në La La Land ose po ju nguj”, shtoi Lala.

Por ka shpresë, tifozët e Pump Rules. “Dua që të mbani mend, ne po përpiqemi të riparojmë diçka që është shumë, shumë e prishur,” shpjegoi Lala. “Pra, dy episodet e fundit po krijojnë bazat për atë se si do të jetë ky sezon.”

Lala shtoi se duke qenë se askush në kast nuk donte të filmonte me Sandoval, u ndie “e vështirë”. Duh! “Ne nuk po shoqërohemi me të në këtë moment në kohë,” tha Lala. “Pra, po, është pak si, pse nuk po ndodh asgjë? Epo, më lejoni t’ju them diçka. Grupi është jashtëzakonisht i thyer në tre episode.

Ajo vazhdoi, “Lëvizja fillon të ndodhë. Koha fillon te kaloje. Prespektive. Lisa [Vanderpump] hyn dhe hedh pak dritë. Gjërat fillojnë të ndryshojnë.” Lala shtoi: “Por po, thjesht doja ta pranoja këtë. Dhe është shumë e bezdisshme.”

Shpresojmë që sezoni të shkojë mirë. Ndryshe, Sandoval do të duhet të pranojë që jo vetëm që e prishi marrëdhënien me Ariana Madix. Por ai ndoshta shkatërroi edhe rregullat e pompës.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules vazhdon të martën në orën 8/7c. në Bravo.