Lala Kent thotë se "nuk do të ishte këtu" pa maturinë e saj

Klea

Lala Kent thotë se “nuk do të ishte këtu” pa maturinë e saj

Kthimi nuk është një gjë e lehtë për t’u arritur. Si e tillë, është diçka që duhet festuar. Edhe për një njeri si Tom Sandoval. Pavarësisht të gjitha gabimeve që ka bërë, është vërtet e mrekullueshme që ai mundi të kapërcejë alkoolizmin. Dhe ai nuk është i vetmi yll i Vanderpump Rules që e bën këtë.

Lala Kent kohët e fundit ka hapur më shumë për përvojën e saj me maturinë. Lala prej afro pesë vitesh është esëll. Ajo ka qenë e hapur për të arritur fundin e saj kur babai i saj vdiq në vitin 2018. Shkatërrimi e shtyu atë më tej drejt alkoolit.

Por tani, ajo është e pastër si kurrë më parë, dhe po e feston këtë fakt edhe një herë. Lala së fundmi foli me Showbiz Cheat Sheet se çfarë do të thotë maturia e saj për jetën dhe amësinë e saj.

Lala thotë se maturia e saj “ia vlen gjithçka”

Ylli i “Pump Rules” vlerësoi maturinë për ta sjellë atë atje ku është tani. “Unë besoj se obsesioni im me maturinë time është ajo që më mban të palëkundur në këtë mentalitet. Rishikoj momentin tim të fundit, duke kujtuar pse zgjodha të jem esëll, dhe më pas shikoj jetën time dhe kuptoj se i detyrohem maturisë sime për të qenë këtu. Vetëm kjo është e mjaftueshme për të më mbajtur të kthjellët.”

Duke shpjeguar pse ajo zgjedh maturinë, Lala tha: “Unë mbetem esëll për veten time, para së gjithash, sepse dështimi për ta bërë këtë ka të ngjarë të rezultojë në një rikthim. Por gjithashtu, kur shikoj fëmijën tim, mendoj me vete: ‘O zot, kisha disa vite maturi nën rripin tim para se të bëhesha nënë’. Duke ditur se ajo kurrë nuk do të jetë dëshmitare e humbjes së kontrollit të nënës së saj për shkak të natyrës së saj të lindur.”

Ajo vazhdoi, “[Ocean] nuk do të më shohë kurrë në një gjendje të ndryshuar për shkak të substancave. Dhe, për mua, kjo vlen gjithçka. Pra, unë do të luftoj për maturinë time për pjesën tjetër të jetës sime.” Lala tregoi se pirja e ujit të gazuar si zëvendësim e kishte ndihmuar për të kapërcyer varësinë e saj.

Vanderpump Rules pritet të kthehet në Bravo në fillim të vitit 2024.