Lala Kent thotë se Katie Maloney është 'Bobblehead' e Ariana Madix

Klea

Lala Kent thotë se Katie Maloney është 'Bobblehead' e Ariana Madix

Lala Kent dhe Katie Maloney nuk janë më të shtrënguara. Siç e pamë të gjithë në Ribashkimin e Sezonit 11 të Rregullave të Vanderpump, Pjesa 1, Lala u shtyp. Ajo dëshiron që Katie të diskutojë me të zhgënjimet e saj Ariana Madix ne ajer. Në fund të Katie, ajo nuk dëshiron të marrë këtë rrugë, pasi në vend të kësaj do të kishte një mik me të cilin mund të shfryhet privatisht.

Është e qartë se Lala nuk është ajo. Në fakt, ajo mendon se Katie tani është duke vepruar si “bobblehead” e Arianës. Jeni të hutuar se si kjo lidhet? e kuptoj. Le të zbërthejmë deklaratat e Lalës.

Lala'ing

Duke i çuar frustrimet e saj me Katie në rrugët Vanderpump Rules After Show, Lala shpjegon pse ajo dhe Katie kishin një sezon të vështirë së bashku. “Mendoj se ishim në mosmarrëveshje sepse nga këndvështrimi im, ajo nuk ishte shumë e sinqertë këtë sezon dhe unë nuk e njoh atë Katie. Për shembull, arsyeja pse ajo dhe unë jemi vërtet të çmendur lidhur, është sepse ne nuk jemi bullsh*t. Mund të mos ju pëlqejë ajo që na del nga goja. Mund të jetë e ashpër ose agresive, por kështu është,” shpjegoi Lala.

Më pas ajo pretendon se Katie e kishte telefonuar duke i thënë: “Më kujtohet mirë telefonata. Ishte një telefonatë mes meje, Jeremia [producer], dhe Katie. Mendova se do të ishte një telefonatë e shkëlqyer”, theksoi Lala, por mesa duket ajo ditë ishte e kundërta, sepse telefonata ishte e këputur.

Më pas u shfaq Katie, duke shpjeguar se Lala donte që ajo të fliste. Megjithatë, nëse Katie “nuk është vërtet e mërzitur me dikë, në atë kohë, për momentin, unë nuk do të mërzitem me ta,” më vonë në kamera, tha pronari i SAH.

Cue Lala përsëri. Më tej ajo shpjegoi se ajo dhe Katie kishin biseduar “që grupi ishte si Bobbleheads, se Ariana dhe Tom [Sandoval] rrethojnë veten me. Dhe tani, ju jeni kthyer në një të tillë, – tha Lala. Në sytë e saj, Katie tani është një po (wo)burrë për Arianën.

Kapni Bobbleheads duke bobbling në ribashkimin e Vanderpump Rules Season 11 të martën e ardhshme, më 21 maj, në orën 8/7c në Bravo.