Lala Kent and Ariana Madix

Klea

Lala Kent thërret Ariana Madix për injorimin e sulmeve të Tomit kundër bashkë-yjeve të “Vanderpump Rules” ndërsa kërkon mbështetjen e tyre

Lala Kent thërret Ariana Madix për injorimin e sulmeve të Tomit kundër bashkë-yjeve të “Vanderpump Rules” ndërsa kërkon mbështetjen e tyre

Lala Kent kritikon Ariana Madix për përgjigjen e saj pasive ndaj shpërthimeve të Tomit në to Rregullat e Vanderpompës bashkë-yll, por duke pritur mbështetjen e tyre kundër tij.

Ariana Madix

Lala Kent kritikuar Ariana Madix tani për tani duke kërkuar mbështetjen e tyre Rregullat e Vanderpompës bashkë-yll kundër ish-partnerit të saj Tom Sandovalpavarësisht se e kishte lejuar që t'i qortonte ata në të kaluarën, me Arianën tani “papritur … duke kërkuar një rezervë”.

Ariana Madix

Në këtë sezon, Lala ka shqyrtuar me kujdes e Arianës zgjedhje të diskutueshme. Kohët e fundit, ajo pretendoi se Tom u përpoq të dëmtonte qenin e saj. Pas vetëmbrojtjes së tij para grupit, Lala ndëshkoi anëtarët e saj të kastit për mungesën e mbështetjes.

Lala Kent

“Po flasim për një burrë, Tom Sandovali cili po bërtiste sezoni i nëntë – ose çfarëdo sezoni që u sollëm këtyre njerëzve të rastësishëm, sezoni i tetë – duke humbur mendjen e tij për të gjithë, “tha LalaJepu atyre Lala podcast, nëpërmjet @breakingtherulespod në Instagram, “dhe Ariana ulur përballë meje duke thënë: 'Gjëja që dua tek ai, është ajo që më pëlqen Tom Sandoval … se ai u bërtet grave.'”

Ariana Madix

“Kush nuk ka dalë kurrë në mbrojtje të askujt?” pyeti Laladuke aluduar se kur Tom ishte “i pahijshëm” ndaj saj dhe Katie Maloney në të kaluarën. “Ariana Madix. Jo një herë. Ajo tërhiqet, e lë të ndodhë.”

“Dhe tani befas për shkak se ju jeni në rrugën e tij mizogjene, po kërkoni një mbështetje?” ajo vazhdoi. “Ka vetëm një mënyrë për ta parë atë. Unë vazhdova këtë sezon dhe kur gjërat nuk kishin kuptim, bëra pyetje dhe në thelb u pashë si dikush që nuk i mbështet më gratë, dikush që është xheloz.

Ariana Madix

Ndërsa fansat e shumtë e mbështesin Ariana, ata janë të habitur nga pritshmëritë e saj nga grupi i miqve. Ndërsa një grup i audiencës shijon shikimin Tom duke u kritikuar vazhdimisht, një segment ndihet i lodhur nga tregimi i përsëritur.

Një person u shpreh: “Unë kam qenë ekip Arianatani nuk mund të mos mendoj se ajo na ka mashtruar dhe manipuluar të gjithëve duke e përdorur këtë situatë për të vazhduar rolin e viktimës për t'iu përshtatur narrativës së saj. Tom u përpoq ta prishte dhe ajo tha se nuk do ta lejonte dhe do të dëmtonte veten. “

Tom Sandoval

Një tjetër postoi në Twitter, “Ariana po luan të gjithë! Ajo duhet të kalojë përpara Tom's mashtrimin dhe ndaloni përhapjen e negativitetit.”

Dikush tjetër komentoi, “Sinqerisht, e Arianës brezi manipulues po shfaqet. Ajo thjesht duhet të kalojë Tom dhe ndaloni hidhërimin.”

Ariana Madix

Një tjetër kritik pyeti: “Pse Ariana po e zvarrit këtë? Është e qartë se ajo po manipulon situatën. Është koha për ta kapërcyer atë dhe për të ndaluar armiqësinë.”

Ariana duket se po manipulon miqtë e saj kundër Tom. Ajo duhet të shërohet dhe të vazhdojë në vend që të jetë hakmarrëse.” Një shikues theksoi.