Lala Kent shton Brittany Cartwright te njerëzit me të cilët po zihet

Klea

Lala Kent shton Brittany Cartwright te njerëzit me të cilët po zihet

Lala Kent mund të jetë në epokën e saj “të butë”, por lista e Vanderpump Rules-njerëzve ngjitur me të cilët ajo është përfshirë në grindje, vazhdon të rritet. Brittany Cartwright është shtimi më i ri në formacion. Ai tashmë përfshin fansat e VPR, Ariana Madix, Katie Maloney dhe Kristen Doute.

Në një pamje paraprake për Pjesën 3 të ribashkimit të Sezonit 11 të Vanderpump Rules, Lala shpjegoi pse nuk është më mirë me Brittany. Ajo pretendon se Brittany i dërgoi mesazh mamasë së Lalës – e cila shpesh kujdeset për vajzën e Lalës, Ocean-in – dhe e përtypte atë për punësimin e një “dadoje” me të cilën ajo dhe Jax Taylor mendonin se e kishin pasur.

Lala thotë se Brittany filloi “Luftën e Tretë Botërore” për shkak të një dado

Në klip, Lala shpjegoi pse ajo dhe Brittany patën një grindje. Në rast se ju humbisni të gjithë historinë e saj të sezonit 11 ose përmendjen e saj të shpeshtë që atëherë, Lala ka një vajzë tjetër.

Lala thotë se në ditën e festës së zbulimit të gjinisë për foshnjën numër dy, Brittany pati guximin t'i dërgonte mesazh Lisa Burningham – mamasë së Lalës – për ta marrë atë për punësimin e “dados” së saj dhe Jax.

Lala zbuloi, “Brittany veproi kaq nga xhepi në ditën e zbulimit të gjinisë sime. Ajo zgjati dorën te mamaja ime dhe ishte aq e frikshme nga xhepi.”

Andy Cohen kërkoi më shumë detaje. Lala më pas përshkroi shkëmbimin e teksteve midis Brittany dhe Lisa.

“Mos i dërgo mesazh mamasë sime ditën që mësoj se po bëjmë një vajzë dhe thuaj: “A e ke punësuar vërtet dadon tonë pa lejen tonë?” – shpjegoi Lala.

Ajo shtoi, “Para së gjithash, ju jeni në Kentaki me [your son] Cruz, dhe ajo tha, 'Unë kam Jax-in duke më bërtitur'.” Dhe unë thashë, 'Epo, atëherë duhet të më telefonosh Jax-in që të mund ta ha të gjallë në vend të kësaj.'

Lala sqaroi se Brittany në fakt i referohej dados së saj, jo dados.

“Njerëzve u pëlqen të marrin Hollywood të vërtetë shpejt dhe t'i quajnë dado kujdestaret e fëmijëve,” tha ajo. “Babysitter dhe dado? Gjëra shumë të ndryshme.”

Lala vazhdoi, “Po të mos ishte Brittany, mamaja ime do ta kishte goditur këtë ho herën tjetër që ta shihte. Nëna ime 63-vjeçare f-king po merret në pyetje nga kifle Kentaki. Po talleni?”

Fati dhe e ardhmja e Vanderpump Rules është disi e errët tani. Sidoqoftë, kjo grindje e re dhe blerja e saj e fundit e shtëpisë mund të bëjnë një tranzicion të qetë drejt Luginës!

Pjesa 3 e ribashkimit të Sezonit 11 të Vanderpump Rules transmetohet të martën, më 28 maj në orën 8/7c. në Bravo.