Lala Kent

Klea

Lala Kent shpreson për një shtatzëni të qetë pas sezonit të 11-të të dramës!

Lala Kent shpreson për një shtatzëni të qetë pas sezonit të 11-të të dramës!

Lala Kentit Shtatzënia shënon një moment kyç në jetën e saj, veçanërisht në sezonin 11 të Rregullat e Vanderpompës i afrohet fundit.

Lala Kent

Në një transmetim të fundit të Amazon Live, nëna e ardhshme ndau emocionet e saj për verën e ardhshme, duke zbuluar planet për të çmuar çdo moment teksa pret ardhjen e vajzës së saj të dytë. “Do të kem një shtatzëni të qetë, sepse nuk do të lejoj të jetë ndryshe.” Lala pohoi, duke theksuar përkushtimin e saj për të krijuar një mjedis të mirë për familjen e saj në rritje.

Lala Kent

Duke reflektuar mbi sfidat e sezonit 11, Lala e përshkroi filmimin si “të hidhur” gjatë një episodi të podcast-it të saj, Jepu atyre Lala. Megjithatë, ajo tani po e zhvendos fokusin tek roli i saj si nënë dhe përgatitjet për ardhjen e saj të re. “Dua të jem nënë për të Oqeanipor gjithashtu më duhet të krijoj një hapësirë ​​shumë të sigurt në trupin tim, fizikisht, mendërisht, emocionalisht për fëmijën e ri që po krijoj,” tha ajo.

te Lales vajza 3 vjeçare Oqeani është duke pritur me padurim ardhjen e vëllait të saj, duke treguar emocion dhe kuriozitet të vërtetë. “Oqeani vazhdimisht thjesht dua të di nëse fëmija është ende në barkun tim, ” Lala zbuloi, duke nxjerrë në pah lidhjen mes vajzave të saj.

Lala Kent

Me datën e caktuar të saj më 1 shtator 2024, Lala ndau mirënjohjen e saj për këtë kohë të veçantë, që përkon ngushtë me ditëlindjen e saj. Duke reflektuar në udhëtimin e saj për të konceptuar fëmijën e saj të dytë përmes Inseminimit Intrauterine (IUI), Lala shprehu lehtësimin dhe gëzimin për suksesin e procesit. “Unë kam qenë gjithmonë një prind i vetëm, kështu që ajo pjesë nuk më trembi,” shpjegoi ajo, duke theksuar besimin e saj në vendimin e saj për të ndjekur këtë rrugë drejt amësisë.

Për Lala, pasja e një sistemi të fortë mbështetjeje ka qenë thelbësore, duke lehtësuar çdo shqetësim për prindërimin e vetëm. “Nuk ndihem si prind i vetëm. Ndjehem sikur (kam) i kam të gjitha duart në kuvertë,” tha ajo, duke theksuar dashurinë dhe mbështetjen që ajo merr nga komuniteti i saj i lidhur ngushtë.

Lala Kent

Ndërsa ajo pret me padurim kapitullin tjetër të mëmësisë, Lala Kent po e përqafon këtë rrugëtim me optimizëm dhe mirënjohje, duke u fokusuar në krijimin e një mjedisi të dashur dhe edukues për familjen e saj në rritje.