Lala Kent

Klea

Lala Kent shpërthen në lot për shkak të urrejtjes nga fansat e “Vanderpump Rules”!

Lala Kent shpërthen në lot për shkak të urrejtjes nga fansat e “Vanderpump Rules”!

Gjatë një të fundit Amazon Live seanca të martën, më 23 prill, Lala Kent u hap për vështirësitë e saj me sezonin aktual të “Rregullat e Vanderpompës” dhe reagimet e fansave. Pavarësisht se nuk e shikojmë sezonin siç transmetohet, Lala është në dijeni të kritikave që i drejtohen asaj. “Po futesha në një vend më të errët këtë sezon. Unë kam qëndruar jashtë internetit, por nuk kam nevojë të qëndroj jashtë internetit… si, e di se çfarë thonë njerëzit,” tha ajo, duke theksuar vështirësinë e përballjes me reagime negative, duke mos u penduar për pjesëmarrjen e saj në sezon. .

Në mënyrë të dukshme emocionale, Lala shpjegoi vendimin e saj për t'u shkëputur nga të gjitha gjërat që lidhen me Bravo dhe shfaqja për momentin, duke zgjedhur të përqendrohet në shtatzëninë e saj dhe gëzimin e pritjes së fëmijës së saj të dytë – një vajzë e ngjizur përmes inseminimit intrauterin (IUI) në fillim të këtij viti. “Kjo është jeta ime reale dhe e di që edhe shfaqja është, por unë thjesht dua të qëndroj në jetën time reale të krijimit të familjes time”, tha ajo e përlotur. Ajo gjithashtu shprehu kënaqësinë me jetën e saj dhe krenarinë për arritjet e saj, duke thënë: “Unë jetoj një jetë vërtet të mahnitshme, të mahnitshme… Jam vërtet krenare për suksesin që kam fituar vetë me shumë e shumë vite punë të palodhur dhe të palodhur dhe Unë thjesht dua të kënaqem me këtë.”

Lala Kent

Lala Më tej ndau dëshirën e saj për ta ruajtur këtë periudhë si një kohë pozitive në jetën e saj, pa ndikimet negative të shqyrtimit publik. “Unë dua Bravo dhe une dua NBCUdhe une dua Rregullat e Vanderpompës dhe ju dua të gjithëve djema. Por kjo është një kohë vërtet e rëndësishme në jetën time dhe do të jem i mallkuar nëse dikush më njollos ose më jep kujtime që nuk ishte një kohë e bukur në jetën time,” shpjegoi ajo, duke theksuar vendosmërinë e saj për të shmangur negativitetin.

Pavarësisht sfidave, Lala Kent zbuloi se kishte bërë paqe me ngjarjet e sezonit, veçanërisht pas xhirimeve të filmit Rregullat e Vanderpompës Ribashkimi i sezonit 11 muajin e kaluar. Ajo komentoi ndershmërinë e bashkë-yjeve të saj gjatë viteve, megjithëse vuri në dukje një ndryshim në ribashkim ku ndjeu se njerëzit i mohonin ngjarjet që ajo besonte se kishin ndodhur. “Në ribashkim, njerëz [were] duke më parë të vdekur në sy duke thënë: 'Kjo nuk ka ndodhur kurrë'”, tregoi ajo, duke sugjeruar se ribashkimi do të shfaqë konfrontime dhe zgjidhje të rëndësishme.

Lala Kent

Gjatë gjithë sezonit të fundit të “Rregullat e Vanderpompës,Lala Kent ka qenë i zëshëm për Ariana Madix trajtimin e situatës së saj me Tom Sandovalish-i i saj tradhtar. Ariana ka pohuar se Tom u përpoq të dëmtonte qenin e saj. Pavarësisht këtyre akuzave të rënda, Ariana ka vazhduar të banojë në të njëjtën shtëpi me Tomin. Kjo ka shkaktuar reagime të ndryshme nga fansat; ndërsa disa kritikojnë Lala për ballafaqimet e saj, të tjerët e mbështesin atë për të theksuar atë që ata e shohin si hipokrizi mes kolegëve të saj.

Lala Kent ka qenë hije Arianaishte shprehur në mbështetje Lala Scheana Shayduke nxitur Ariana Madix për të mbrojtur shoqen e saj mes reagimit të ashpër për një foto në grup Scheana dhe Tom Sandoval që u bë virale. Kenti kritikuar Madix për mungesën e mbështetjes së saj, duke theksuar besnikërinë mes miqve. “Është koha për Ariana për të nxjerrë kokën nga bytha e saj. Ajo duhet të kthehet në realitet dhe të kujtojë se cilët janë miqtë e saj dhe çfarë kanë bërë për të.” Kenti vërejti. “Scheana ka qenë hipur ose vdes që nga dita e parë për Arianadhe tani është koha që Ariana të kthejë favorin.”

Lala Kent

Pas ribashkimit, Lala Kent ka unfollowed Ariana Madix38, dhe Katie Maloney37. Ajo tha më 11 prill, nëpërmjet Amazon Live – “Unë kam 2.4 [million] dhe më pas ishte sikur pas vitit 227,” kujton ajo. “[And] më shqetëson kur ky numër nuk është disi i qëndrueshëm. Kështu që unë hyra për të parë se kush mund të anuloja ndjekjen dhe ata ishin të dy që dukej se nuk isha aq i interesuar t'i ndiqja më.

Pavarësisht Lala Kent duke shprehur shqetësimin për reagimin e fansave, në episodin e 8 prillit të podcast-it të saj, Jepu atyre Lala, ajo përcolli një mesazh sfidues për dëgjuesit e saj. “Ju djema, unë ju dua shumë, por nëse po mendoni të më shkruani diçka të ashpër – si mos e humbni kohën tuaj, ju lutem. Bëj diçka më produktive sepse nuk më intereson vërtet. Si, nëse dikur më doje dhe nuk më doje këtë sezon, nuk më intereson. me fal” Lala i tha audiencës së saj.

Lala Kent

Ajo vazhdoi të theksonte mospërfilljen e saj ndaj opinionit publik: “Unë nuk e jetoj jetën time bazuar në atë që mendoni. Unë nuk ju njoh. Unë të dua. Po ju dërgoj gjithë dashurinë. Paç fat. Mwah.”