Lala Kent reflekton mbi Ribashkimin e Sezonit 10 të Rregullave të Pompës 'Beautiful'

Klea

Lala Kent reflekton mbi Ribashkimin e Sezonit 10 të Rregullave të Pompës ‘Beautiful’

Rregullat e Vanderpompës Sezoni 10 ishte një për librat, dhe Lala Kent nuk ka frikë të thotë kështu. Sigurisht, të gjithë duhet ta dinë këtë deri tani. Scandoval ishte momenti më i madh i realitetit televiziv i vitit 2023 dhe i bëri të gjithë të ndjenin nevojën për t’u sintonizuar për ribashkimin.

Me gjithçka që erdhi si rezultat i Scandoval, fansat ishin po aq të etur për sezonin 11 sa ishin për ribashkimin e mëparshëm. Sigurisht, gjërat nuk do të ishin më kurrë njësoj, por kjo ishte e gjitha pjesë e joshjes së sezonit 11.

Megjithatë, pavarësisht se si gjërat mund të ndryshojnë si rezultat i sezonit 11, ribashkimi i sezonit 10 do të mbetet një shënim i rëndësishëm në historinë e realitetit televiziv. Sado i dhimbshëm të ketë qenë ribashkimi i sezonit 10, rëndësia e tij nuk mund të mbivlerësohet, as nga një Lala që bën sallatë fjalësh.

Lala pranon në sezonin 10: “Duhet ta lëmë të shkojë”

Gjatë një paraqitjeje të fundit në Watch What Happens Live, Andy Cohen dhe Lala filluan të diskutojnë ribashkimin e sezonit 10. Andi tha, “Duke parë tani… Unë gjithmonë përpiqem t’u shpjegoj njerëzve, duhet të mbani mend, kjo ishte dy javë pasi të gjithë e morën vesh dhe ishte hera e parë që ju të gjithë e shihnit njëri-tjetrin. Pra, emocionet ishin shumë të larta.”

Ai vazhdoi, “Por kur e shikoni tani, a mendoni se ishte shumë intensive, apo mendoni, mirë, ky ishte momenti?” Lala nuk hezitoi në përgjigjen e saj: “Ishte momenti. Dhe ndihem sikur ishte gjëja më e bukur për të parë. E pashë sonte.”

Ajo vazhdoi, “Dhe unë e di që ky sezon do të duket ndryshe, sepse ne jemi duke u çmendur, gjë që mendova se ishte aq e bukur sa i përket një muzeu – i gjithë ai ribashkim – por tani, pluhuri është ulur… Ai version i secili prej nesh që ekziston tani është sikur, duhet ta lëmë të shkojë pak. Vërtet, gjërat ndryshojnë.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.