Lala Kent and Ariana Madix

Klea

Lala Kent qorton Ariana Madix-in që ka vepruar si një DIVA e madhe në 'Vanderpump Rules'

Lala Kent qorton Ariana Madix për aktrimin si një DIVA e madhe në 'Vanderpump Rules'

Gjatë një episodi të fundit të Teddi Mellencamp dhe Gjyqtari Tamra podcast, Lala Kent nuk u përmbajt ndërsa u thellua në dinamikën e Rregullat e Vanderpompës të hedhura.

Lala Kent

Ajo veçoi veçanërisht bashkë-yll Ariana Madix për atë që ajo e përshkroi si “lëkundje gri” dhe tendenca diva.

Në diskutimin e saj të sinqertë, Lala trajtoi termin “lëkundje gri”, e përdorur shpesh për të përshkruar një metodë të shkëputjes nga individë toksikë, duke pretenduar se Ariana e ka përdorur këtë taktikë që kur iu bashkua shfaqjes.

Lala Kent dhe Ariana Madix

Ariana tha se këtë sezon ajo ishte gri lëkundëse. Unë jam sikur, ju keni qenë gri duke u lëkundur nga kërcimi, vogëlush,” Kenti deklaruar gjatë episodit të 10 qershorit të Dy T në një Pod.

“Nuk ka asnjë ndryshim këtu përveçse këtë vit ne në fakt kemi nevojë që ju të bëni diçka.”

Brittany dhe Lala

Lala Kent shtjelloi më tej zhgënjimet e saj, duke shprehur shqetësimin për një ndjenjë të perceptuar të së drejtës që zvarritet në vendin e punës.

“Ajo për të cilën fillova të mërzitem është se tani po sjellim pak divanizëm në vendin tim të punës që kam bërë për tetë vjet,” zbuloi ajo.

Lala Kent

Pavarësisht tensioneve, Lala pranoi e Madix-it kontribute në suksesin e shfaqjes, veçanërisht pas përfshirjes së saj në një skandal të profilit të lartë.

Kur Ariana filloi të merrte mundësi jashtë Rregullat e Vanderpompës, kjo është e mrekullueshme për të gjithë ne… Shfaqja arriti një nivel që nuk do të kishte arritur kurrë pa këtë.” Kenti pranoi.

Ariana Madix

Megjithatë, Kenti nuk u largua të kritikonte mungesën e perceptuar të angazhimit nga disa anëtarë të kastit, duke zbuluar se producentët kishin ndërhyrë gjatë xhirimeve për të inkurajuar Ariana për të marrë pjesë më aktive.

“Kamera mbyllën sezonin 10 që producentët të flasin me Arianën, si: “Duhet të japësh diçka. Duhet të kujdesesh pak”, Kenti të zbuluara.

Ariana Madix

te Lales komenti shtrihet përtej ndërveprimeve të saj me Arianateksa adresoi edhe reagimet që mori gjatë sezonit të fundit, duke pranuar se ishte “sezoni më i vështirë” i saj deri më tani.

Në mes të dramës, Kenti theksoi rëndësinë e ruajtjes së autenticitetit duke njohur rolin e shfaqjes si argëtim.

Lala Kent - Rregullat e Vanderpump

Përveç kësaj, Lala Kent nuk i prishi fjalët kur diskutonte gjendjen e miqësisë së saj me shokun Rregullat e Vanderpompës yll Ariana Madix.

Kenti ofroi njohuri mbi përçarjen, duke ia atribuar atë e Madix-it nxitoi përpunimin emocional mes xhirimeve. Në mars, Lala vazhdoi e Jeff Lewis podcast dhe foli për të.

Lala Kent

“Unë mendoj se është vërtet e rëndësishme që njerëzit të dinë se ajo nuk kishte shumë kohë për të përpunuar para se të shkonim në xhirime.” Lala ndarë me Lewis.

“Mendoj se këtu ajo ndoshta po humbet disa njerëz në grup.”

Lala Kent

Diskutimi u thellua në aspekte të ndryshme të e Arianës sjellje që Lala u gjet e turbullt, duke përfshirë shprehjet e saj të ndjenjës së pasigurt ndërsa vazhdonte të banonte në të njëjtën shtëpi me ish-partnerin e saj.

Lala shprehu konfuzionin e saj për e Madix-it përfshirja e shpejtë me një interes të ri romantik menjëherë pas ndarjes së saj.

Lala Kent - Rregullat e Vanderpump

“Pra, doja që ajo të shpjegonte se si të gjitha këto gjëra mund të jenë të vërteta menjëherë dhe unë u pashë si një idiot.” Kenti vërejti, duke theksuar zhgënjimin e saj me disonancën e dukshme njohëse.

Lala Kent është unfollowed Ariana Madix para se të transmetohej ribashkimi.

Ariana Madix

Si Rregullat e Vanderpompës mbetet në pauzë, fansat presin me padurim zhvillime të mëtejshme në sagën e vazhdueshme të kastit të saj dinamik.