Lala Kent pyet traumën skandovale të Ariana Madix

Klea

Lala Kent pyet traumën skandovale të Ariana Madix

Lala Kent është duke lëshuar anën e saj të çrregullt në Vanderpump Rules, është duke u drejtuar drejt një përballjeje shpërthyese të ribashkimit. Ajo ka filluar të marrë në pyetje Ariana Madix veprimet pas Skandovalit të të gjithave, që është mjaft qëndrim për t'u mbajtur. Lala e ktheu shpejt çelësin e saj për Tom Sandoval. Siç mund të pritej, po krijon mjaft pasoja.

Pas xhirimeve të ribashkimit të Pump Rules, Lala dhe Ariana e kanë bërë të qartë se nuk janë më shoqe. Nuk është për t'u habitur duke pasur parasysh se Lala ka vënë në pikëpyetje vendimet e Arianës pas ndarjes, si moslargimi nga shtëpia me Sandovalin apo përbuzja e atyre që miqësohen me ish-in e saj. Tani, Lala po e lë të riprodhohet në një episod të fundit të podcast-it të saj Give Them Lala.

Lala po e lë të shqyejë

Lala filloi të vërë në dyshim legjitimitetin e traumës së Arianës pas ndarjes gjatë episodit të saj në podcast me Heather McDonald. “Nëse ai ju bën të humbni mendjen kështu dhe jeni të traumatizuar nga ajo që ka bërë, unë dua të di se si mund të kaloni me një të dashur të ri në 10 ditë?” E pyeti Lala. Vajza, këto janë fjalë luftarake. Daniel Wai ndoshta e kapi erën e këtij episodi dhe pyeti veten sesi emri i tij u tërhoq në dramë.

Ajo vazhdoi të dyfishonte qëndrimin, duke shfrytëzuar faktin se Ariana dhe Sandoval qëndruan së bashku në shtëpinë e tyre pas ndarjes. “Dua të hedh njohuri se si mund të rrish në të njëjtën shtëpi dhe të kesh një të dashur për 10 ditë”, tha Lala. “Si ndaheni? Nuk e kuptoj.” Ariana i kujtoi Lalës një herë se ajo kishte lindur e lezetshme. Pas këtyre citimeve, ajo mund të duhet ta bëjë përsëri.

Vanderpump Rules vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.