Lala Kent pyet traumën post-skandovale të Ariana Madix

Klea

Lala Kent pyet traumën post-skandovale të Ariana Madix

Lala Kent mund të jetë armiku numër një publik për fansat e Vanderpump Rules falë grindjes së saj të vazhdueshme me të Ariana Madix. Por, pavarësisht nga mospopullariteti i saj në rritje, ajo nuk e di se kur të heqë dorë.

Lala dështoi në favorin e fansave në sezonin 11 të VPR, për shkak të kritikave për qëndrimin e saj me Tom Sandoval. Në ribashkimin e sezonit 10, Lala e bëri të qartë se Sandoval nuk ishte mik i saj. Deri vetëm disa muaj më pas kur ai ishte përsëri.

Në përpjekjet e Lalës për të justifikuar këtë rrokullisje, ajo vuri në dyshim lidhjen e re të Arianës me Daniel Wai. Ajo argumentoi se Ariana u largua shumë shpejt nga Tom, veçanërisht nëse ishte aq e traumatizuar sa pretendonte. Tani, Lala po dyfishohet.

Lala pohon se nuk është xheloze për Arianën

Lala së fundmi u shfaq në episodin e 10 qershorit të Two Ts In A Pod. Gjatë kohës së saj, ajo përsëri vuri në dyshim aftësinë e Arianës për të ecur kaq shpejt pas Scandoval. “Kur kjo ndodhi më 1 mars, dhe atëherë besoj se ajo kishte një dasmë deri më 10 mars dhe kishte takuar tashmë një djalë të ri”, tha Lala, duke iu referuar Danielit.

Ajo vazhdoi: “Fillove të dilje me dikë, qëndrove në shtëpi, u ktheve në këtë shfaqje. Unë them, 'Unë e kuptoj dhimbjen që po kaloni, por nëse jam i lidhur me të, dhe më pas po shoh se si mund të kaloni nga diçka kaq traumatike, thjesht nuk e kuptoj se si mundeni qofshi kaq të shkatërruar'”.

Nëna e dy fëmijëve që së shpejti do të bëhet po ashtu ritheksoi se nuk ishte xheloze për Arianën. “Jam përpjekur vazhdimisht të jem shumë mbështetës. Nuk u përpoqa, doja të isha mbështetës. Këta janë miqtë e mi. Kur Ariana filloi të merrte mundësi jashtë rregullave të Vanderpump, kjo është e mrekullueshme për të gjithë ne.” Ajo vazhdoi, “Shfaqja arriti një nivel që nuk do të kishte arritur kurrë pa këtë.”

“Dhe edhe pse ishte e tmerrshme, nuk u zemërova me mundësinë që ajo po e merrte jashtë shfaqjes.” Lala shpjegoi më tej, “Ajo për të cilën fillova të mërzitesha është se tani po sjellim pak divanizëm në vendin tim të punës që kam bërë për tetë vjet. Dhe e kam të vështirë kur njerëzit mendojnë se janë më të mëdhenj se shfaqja.”

Vanderpump Rules po transmetohet në Peacock.