Lala Kent pyet pse çiftet 'toksike' qëndrojnë së bashku pas ndarjes

Klea

Lala Kent pyet pse çiftet ‘toksike’ qëndrojnë së bashku pas ndarjes

Ekziston një tendencë e pazakontë e yjeve të realitetit që ndahen, por ende jetojnë së bashku pas ndarjes. Shembulli i menjëhershëm që vjen në mendje është Ariana Madix dhe Tom Sandoval e Vanderpump Rules.

Ariana mbrojti situatën e saj të jetesës duke thënë se po diskutonte gjërat me një avokat dhe këshilltar financiar. Thuhet se ajo dhe Tom nuk ndërveprojnë fare në shtëpinë e tyre së bashku. Por kjo nuk është e gjitha.

Ribashkimi i fundit i Real Housewives of Atlanta hodhi gjithashtu dritë mbi Drew Sidora dhe Ralph Pittman, duke i kujtuar audiencës që të dy ende jetojnë së bashku edhe pas gjithçkaje që duruan. Këto situata të ngjashme shkaktuan Lala Kent për të folur në podkastin e saj, Give Them Lala.

Lala reflekton ndarjen e saj me Randall

“Drew është ende duke jetuar me personin e saj, me ish-in e saj, jo me ish-in e saj, dhe unë isha sikur, ‘Ne jemi në këto rrugë duke tërhequr një Tom dhe Ariana?’ Kjo është si një gjë e zakonshme. Çfarë është kjo? Cfare po ndodh?” Lala reflektoi mbi përvojën e saj me Randall Emmett, duke shpjeguar se nuk mund të qëndronte kurrë në të njëjtën shtëpi.

“[It’s] është shumë më e vështirë të thuash: ‘Po ndahemi, o f*k toksik. Unë do të jem në korridor nëse keni nevojë për mua.’ Kjo tingëllon sikur do të më nxirrte jashtë. Nuk mund ta bëja. [But] duhet të ketë një arsye. A mund të më tregojë dikush ju lutem, nëse jeni jurist apo diçka tjetër, arsyetimin prapa [it]sepse a ka diçka ligjërisht që nuk e kuptoj?”

Ajo shpjegoi se nuk zotëronte shtëpinë që ndante me Randall, siç është rasti me çiftet e tjera televizive të realitetit. Por sido që të jetë, ajo tha, “Unë do të kisha zhveshur duces duke qenë sikur ‘Unë jam jashtë këtu. Do ta kuptojmë më vonë.” Ajo u pajtua me vëllain e saj, Easton, i cili tha se mund të ketë disa “arsye të gabuara” për të qëndruar së bashku dhe çiftet kanë nevojë për terapi.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules pritet të transmetohet në fillim të vitit 2024 në Bravo.