Lala Kent and Ariana Madix

Klea

Lala Kent pretendon se fama nga skandali i mashtrimit shkoi në kokën e Ariana Madix!

Lala Kent pretendon se fama nga skandali i mashtrimit shkoi në kokën e Ariana Madix!

Lala Kent pretendon se fama i ka shkuar e Ariana Madix kokë pas shpërthimit të skandalit të mashtrimit të quajtur, 'Scandoval'.

Lala Kent

Pavarësisht përfundimit të sezonit 11 të Rregullat e Vanderpompës, Lala Kent e gjen veten të ngatërruar në emocione të zgjatura.

Gjatë gjithë sezonit, ajo përballoi një udhëtim të trazuar, duke kulmuar në një ribashkim të ngarkuar dhe emocional.

Ariana Madix

Lala e drejtoi zhgënjimin e saj të ndrydhur drejt Ariana Madix, e cila me sa duket u ngrit në qiell me famë me një bollëk marrëveshjesh markash pas lidhjes së saj me Sandoval.

Ariana Madix

Ndërsa ruante një prani të dukshme në rrjetet sociale, ku la të kuptohet për marrëdhënie të tensionuara me Ariana dhe Katie Maloney, Lala tani pranon ndjenjat kontradiktore në lidhje me grindjen e vazhdueshme.

Gjatë një të fundit Amazon Live seancës, ajo iu përgjigj në mënyrë të paqartë pyetjes së një fansi në lidhje me emocionet e saj të vazhdueshme nga ribashkimi, duke thënë: “Ndoshta, ndoshta jo. Gjithçka që di është se nuk jam. Ndoshta jam, as nuk e di.”

Lala Kent

Ajo shtjelloi, duke zbuluar gjendjen e saj aktuale mendore në mes të shtatzënisë, duke thënë: “Unë jam duke jetuar në flluskën time këtu në këtë shtëpi.”

Ariana Madix

Më vonë në transmetim të drejtpërdrejtë, Lala diskutoi hapjen e saj ndaj mundësive përtej Rregullat e Vanderpompëse cila aktualisht është në një pauzë xhirimesh për shkak të thyerjes së kastit.

“Jam i hapur për gjithçka. Dhe nuk mendoj se në këtë fazë të jetës apo moment në kohë është koha që unë të marr vendime të mëdha, sepse jam shtatzënë dhe shumë hormonale”, është shprehur ajo. “Nëse do ta kisha atë sipas mënyrës sime, do të zvarritesha në një vrimë dhe do të foleja për pjesën tjetër të jetës sime.”

Lala Kent

Megjithatë, ajo theksoi se mbetet e hapur ndaj mundësive të mundshme, duke pohuar: “Pra, nuk po kaloj asnjë urë sepse thjesht nuk e ndjej se ato duhet të kalohen. Por në gjendjen time normale mendore – hormonet e shtatzënisë jashtë saj – jam duke dëgjuar çdo mundësi që më shfaqet.”

Lala Kent

Gjatë një episodi të fundit të Dy T në një Pod podcast, Lala rishikoi ankesat e saj në lidhje me Arianën, veçanërisht duke adresuar hezitimin e saj për të filmuar Tom Sandoval gjatë finales së sezonit 11.

“Dua të jem pranë grave që punojnë shumë dhe kanë gjëra që janë vërtet të bukura. Unë jam përpjekur vazhdimisht të jem shumë mbështetës. Nuk u përpoqa, doja të isha mbështetës. Këta janë miqtë e mi” Lala shpjegohet.

Brittany dhe Lala

“Kur Ariana filloi të marrë mundësi jashtë Rregullat e Vanderpompëskjo është e mrekullueshme për të gjithë ne.”

“Shfaqja arriti një nivel që nuk do të kishte arritur kurrë pa këtë. Dhe, edhe pse ishte e tmerrshme, nuk u çmenda nga mundësia që ajo po merrte jashtë shfaqjes,” vazhdoi ajo.

“Ajo për të cilën fillova të mërzitem është se tani po sjellim pak divanizëm në vendin tim të punës që kam bërë për tetë vjet. Dhe e kam të vështirë kur njerëzit mendojnë se janë më të mëdhenj se shfaqja.”

Ariana Madix

Lala vazhdoi të shprehte mosmiratimin e saj e Arianës kalimi i shpejtë në një marrëdhënie të re me Daniel Wai pas ndarjes së saj nga Sandoval.

“Kjo ndodhi më 1 mars, dhe më pas besoj se ajo kishte një martesë deri më 10 mars dhe kishte takuar tashmë një djalë të ri,” kujton ajo.

“Fillove të dilje me dikë, qëndrove në shtëpi, u ktheve në këtë shfaqje. Unë jam sikur, e kuptoj dhimbjen që po kaloni, por nëse jam i lidhur me të, dhe pastaj po shoh se si mund të kaloni nga diçka kaq traumatike, thjesht nuk e kuptoj se si mund të jeni që shkatërroi.”