Lala Kent pretendon se aktori ishte "i mërzitur" nga Ariana Madix gjatë sezonit 11 të "Vanderpump Rules" në mes të Friendship Fallout!

Klea

Lala Kent pretendon se aktori ishte “i mërzitur” nga Ariana Madix gjatë sezonit 11 të “Vanderpump Rules” në mes të Friendship Fallout!

Lala Kent pretendon se aktori ishte “i mërzitur” nga Ariana Madix gjatë sezonit 11 të “Vanderpump Rules” në mes të Friendship Fallout!

Lala Kent shprehu zhgënjimin se si Ariana Madix lundruar në sezonin 11 të Rregullat e Vanderpompës, duke vënë në dukje se aktorët ishin të mërzitur, por të heshtur.

Lala Kent

“Jashtë kamerave të gjithë ishin vërtet të inatosur për mënyrën se si ajo po manovronte gjatë sezonit. Askush nuk donte të fliste për të, dhe pastaj krejt papritur, çfarë Ariana thotë, askush nuk bën pyetje,”

Lala zbuluar në Rregullat e Vanderpump: Pas shfaqjes më 7 maj.

Në vijim te Lales komentoni se Ariana ishte “bërë Zot” pas tradhtisë së saj të publikuar nga Tom Sandoval, 41 vjeç, u shfaqën akuza për xhelozi. Megjithatë, bashkë-yll Scheana Shay mbrojti Laladuke thënë,

Lala Kent

“Nuk mendoj se ishte inat dhe nuk mendoj se ishte aspak xhelozi. Lala është shumë i suksesshëm. Ajo është një bada** dhe ka ndërtuar një perandori që kur la një situatë të keqe. Kështu që ajo duhet të jetë shumë krenare për gjithçka që ka krijuar për veten dhe familjen e saj.”

Scheana gjithashtu empatizohet me te Lales ndjenjat, duke shpjeguar, “Unë mendoj Lala ishte në pikën e saj të thyer në atë moment. Lala kishte pasur shumë biseda të vështira, dhe pasi ajo u mashtrua, ajo përsëri u shfaq, dhe kështu kuptova zhgënjimin e saj në atë moment.” Ajo pranoi zhgënjimet e saj me e Arianës refuzimi për të filmuar me Sandovalduke shtuar,

Lala Kent

“Ajo ishte shumë emocionuese gjatë gjithë verës dhe jeta e saj ishte në një vend krejtësisht të ndryshëm nga sa mendonte se do të ishte në këtë pikë, dhe kështu mendoj se kishte shumë gjëra që ajo po punonte.”

James Kennedy mbështetur gjithashtu Ariana, duke vënë në dukje qëndrueshmërinë e saj, “Kam parë dikë që është shumë, si: 'Përfitoni më të mirën nga një situatë e vështirë që ndodhi.' Ajo është përgjithmonë mirënjohëse”, tha ai.

James Kennedy

“Ajo po punon për të hequr dorë. Ajo nuk është asgjë përgjysmë. Më mirë bëhuni pak kokëfortë pas kësaj. Ju nuk dëshironi të më gjeni pas shfaqjes sime në Broadway.”

Brock Davies i bëri jehonë kësaj ndjenje, duke vënë në dukje: “Ajo po përfiton nga mundësia që iu vu përpara”.

Ariana ajo reflektoi mbi gatishmërinë e saj për suksesin e saj aktual, duke thënë: “Kam punuar shumë për të qenë në gjendje të jem e denjë në llojet e gjërave që më kërkohet të bëj. Kurse aktrimi. Unë kam një diplomë për teatër. Pra, është, si në çdo moment në kohë, pavarësisht nëse ka ndodhur apo jo, nëse ato lloj pune më vinin në rrugën time, këto janë llojet e punëve për të cilat po përgatitesha.”

Ariana Madix

Duke iu drejtuar kritikave nga Lala, Ariana shtoi, “Është thjesht si (Lala po thotë), 'Si guxon të ndihet mirë me veten, ose si, 'Si guxon të gjejë punë dhe sukses vetëm?'

Lala Kent

Lala unfollowed Arianadhe Lala ka bërë komente të ashpra ndaj Ariana.

Vanderpomp Rregullat Ribashkimi i sezonit 11 premierë të martën e ardhshme, 14 maj, në orën 8/7c Bravo.