Lala Kent nuk është gati për takim Kapiten Jason

Klea

Lala Kent nuk është gati për takim Kapiten Jason

Kishte një emër në buzët e pothuajse të gjithëve në BravoCon 2023Kapiten Jason Chambers. Kapiteni i Below Deck Down Under ishte pothuajse leja e Bravo-s për të gjithë dhe dukej se pothuajse çdo Bravolebrity po përpiqej të merrte një copë.

Pra, të gjithë morën shënim kur kapiteni po afrohej Lala Kent. Ylli i Vanderpump Rules kishte shprehur interes për Kapiten Jason më parë, duke u vënë në dijeni për statusin e tij si Captain Cutie nga dëgjuesit e saj të podkastit.

Megjithatë, pavarësisht aspiratave të shumë fansave, ajo konfirmoi në podcast-in e saj se nuk kishte lidhje me Jason në BravoCon. Megjithatë, shumë fansa kishin shpresë se dy yjet do të kishin një të ardhme, ndaj Lala vendosi të pastrojë këtë çështje.

Lala Kent për kapitenin Jason: Tani nuk është “koha e duhur”

Gjatë një Amazon Live më 13 nëntor, një fans e pyeti Lalën nëse ajo “do të dilte me kapitenin Jason”. Ajo u përgjigj: “Kam gjëra që ndodhin në botën time që nuk mendoj se është koha e duhur për t’u takuar me dikë. Ka vetëm gjëra që kam vendosur në kuti, si, e dini çfarë, kjo kuti është më e rëndësishmja për momentin. Ne do ta hapim atë.”

Lala vazhdoi: “Dhe me kutitë e tjera do të merremi më vonë. Kutia e takimeve është, si, paketuar, e vendosur në ruajtje. Ne do ta nxjerrim atë kur të jetë gati për ta nxjerrë jashtë.” Ajo më tej u shpreh se nuk ndihej “gati për takime” aktualisht me ndarjen e saj në vitin 2021 nga Randall Emmett që ende ndihet mjaft e freskët.

Një tjetër fanse e pyeti nëse të paktën do ta shihte sërish kapitenin Jason, dhe ajo tha, “Ka shumë mundësi”, duke qenë se të dy janë trima. Më tej ajo u shpreh se qëndrimi i tij në Filipine do t’i vështirësonte gjërat. “Unë isha sikur, ‘Unë jam ulur për distanca të gjata, por kjo është shumë në distanca të gjata’, tha ajo me shaka.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules del në Bravo në janar 2024.