Lala Kent 'Not a Fan' e Sai De Silva dhe Erin Lichy

Klea

Lala Kent ‘Not a Fan’ e Sai De Silva dhe Erin Lichy

Sai De Silva dhe Erin Lichy hyri i nxehtë në sezonin e tyre të parë të rifillimit të The Real Housewives of New York, por Lala Kent nuk është tifoz. Jessel Taank dhe marrëdhënia e saj me bashkëshortin e saj, Pavit Randhawa ishte shpesh në pikëpyetje të dyshes demonike. Jessel dhe Pavit u bënë të preferuarit e fansave. Sai dhe Erin u pikturuan nga shumë njerëz – duke përfshirë Jessel-in – si vajza famëkeqe të këqija.

Lala e Vanderpump Rules di pak për të qenë vetë një vajzë e keqe. Ajo e ka kapur pjesën e saj të drejtë për atë që u ka thënë dhe bërë të tjerëve gjatë viteve. Megjithatë, duket se sjellja e Sait dhe Erinit ishte edhe e tepërt për Lalën. Kohët e fundit ajo mori pjesë në podkastin e saj për të folur se pse nuk po e ndjente praninë e tyre në rindezjen e RHONY.

Lala mendon se Sai dhe Erin duhet të kishin qëndruar jashtë martesës së Jessel

Qoftë thatësira e gjatë seksuale e Jessel dhe Pavit apo udhëtimet 24-orëshe të Pavit në Vietnam për pikat e linjave ajrore dhe banh mi, Sai dhe Erin nuk mund ta mbanin gojën e tyre të vogël të mbyllur. Lala ka përmbledhur RHONY në një episod të fundit të podcast-it të saj, Give Them Lala. Ashtu si shumica prej nesh, Lala është mbushur me rrëmujën e tyre, duke thënë: “Unë nuk jam vërtet një fanse e Sait dhe Erin tani.”

Nuk ndodh shpesh që shumica e njerëzve mund të pajtohen me Lalën, por edhe një orë e prishur është e drejtë dy herë në ditë!

Lala thotë se Sai dhe Erin u bënë ‘të vështirë për t’u parë’

(Foto nga Craig Barritt/Getty Images për Shkollën e Baletit Amerikan)

Lala ishte veçanërisht e neveritur nga Sai dhe Erin duke lënë të kuptohet se Pavit do të shkonte në Vietnam për të mashtruar Xheselin.

“Sai dhe Erin, duke i parë ata të dy në skenat e tyre së bashku, është shumë e vështirë për t’u parë. Dy episodet e fundit ku flitet për marrëdhënien e Jessel dhe martesën e saj. Dhe ashtu siç e bëjnë ata. Nuk janë dy persona që shqetësohen. Duket si dy kurva mace. Ku është si është kjo? Për shembull, është shumë e pakëndshme për të parë.”

Nëse dikush e njeh catty kur e sheh, është Lala Kent!

Sai, Erin dhe Jessel filluan t’i përpunojnë gjërat në Pjesën 1 të ribashkimit RHONY që u transmetua mbrëmë dhe tani po transmetohet në Peacock. Pjesa e dytë transmetohet të dielën, më 28 tetor në orën 21:00 në Bravo.