Lala Kent ndjen se nuk 'përshtatet' më në rregullat e Vanderpump

Klea

Lala Kent ndjen se nuk 'përshtatet' më në rregullat e Vanderpump

Lala Kent po kalon një krizë identiteti pas sezonit 11 të Rregullat e Vanderpompës. Ajo tashmë ndihej e konfliktuar për mënyrën se si të lundronte sezonin e kaluar, me dramën e Ariana Madix dhe Tom Sandoval që eklipson pjesën tjetër të tregimeve. Tani, pasiguria që rrethon Sezonin 12 e bën Lala të pyesë se ku ajo përshtatet në universin më të madh të Pump Rules. A ka ndonjë vend për të në shfaqje?

E ardhmja e pasigurt e Lalës

Nëse e keni ndjekur, atëherë e dini që Lala nuk ka reshtur së foluri për VPR që prej përfundimit të sezonit 11. Nga mbrojtja e mungesës së saj të një historie deri tek mbyllja e thashethemeve se ajo po përpiqet të hyjë në The Valley, Lala ka krijuar një punë me kohë të plotë jashtë podcasting për VPR.

Së fundmi, Lala iu bashkua Tamra Judge në Two Ts In A Pod. Gjatë bisedës së tyre, Tamra e pyeti për të ardhmen e Lalës në reality TV. Çfarë do të bëjë ajo nëse Rregullat e Pompës anulohen? Tamra pyeti nëse do të preferonte një të ardhme në The Valley apo Real Housewives.

“Natyrisht, nëse do ta kisha në mënyrën time, do të shkoja në Shtëpiake,” pranoi Lala.

Ajo vazhdoi, “Ndihem sikur jam në një hapësirë ​​kaq të çuditshme. Nuk ndihem sikur përshtatem me rregullat e Vanderpump. Nuk ndihem sikur përshtatem me The Valley. Por pastaj nuk më duket sikur përshtatem me Real Housewives. Jam disi në këtë zonë të çuditshme.”

Kjo “zonë e çuditshme” që ajo po përshkruan është fakti se ajo e ka ndërtuar të gjithë jetën e saj të rritur brenda një reality show televiziv. Ndoshta është koha për të marrë një punë të rregullt si ne të tjerët, Lala. Sido që të jetë, fokusi i saj kryesor tani është sjellja e një fëmije të shëndetshëm në botë. Ajo e bëri shumë të qartë këtë gjatë ribashkimit të Pump Rules, kur tha se donte thjesht të “shkonte të piqte një fëmijë dhe të kishte një jetë të mirë”.