Scheana Shay

Klea

Lala Kent mohon akuzat e Scheana Shay për manipulim të producentit!

Lala Kent mohon akuzat e Scheana Shay për manipulim të producentit!

Lala Kent po vendos rekordin drejt Scheana Shay's pretendimet për prodhimin e Rregullat e Vanderpompës dhe duke diskutuar takimin e tyre në mes të sezonit.

Scheana Shay

Scheana39-vjeçarja kohët e fundit sugjeroi që ekipi i prodhimit të serialit e shtyu atë të vepronte në mënyra të caktuara. Megjithatë, Lala33, ofroi një perspektivë të ndryshme gjatë episodit të 10 qershorit Dy T në një Pod podcast.

“Unë kurrë nuk kam qenë një kukull e prodhimit. Unë, në asnjë mënyrë, formë apo formë, nuk ndjeva se prodhimi po përpiqej të më bënte të anoja në një mënyrë ose në tjetrën, “tha ajo. Lala konfirmoi se kishte një takim në mes të sezonit, por vuri në dukje se marrja e saj nuk ishte e njëjtë me atë e Scheana-s.

Scheana Shay

“A ishte shfaqja në rrezik? Po, dhe jo për shkak të dikujt tjetër përveç Tom Sandoval. Ju shkatërroni grupin. Shfaqja është e bazuar në grup.”

Pavarësisht zërave për një anulim të mundshëm të Rregullat e Vanderpompës, e cila Andy Cohen, 56, i konfirmuar së fundmi është në pauzë, Lala shprehu një ndjenjë lehtësimi.

Scheana Shay

“Ndihem pak i lehtësuar. Si, unë dua një pushim. Unë qaja çdo ditë nga zhgënjimi. Zakonisht mezi pres të shkoj dhe ta xhiroj atë shfaqje. E kisha frikë çdo sekondë. Sa herë që ata thoshin, 'Hej, ju morët ditë pushimi nesër, unë qaja me lot gëzimi sepse isha aq e lumtur sa nuk duhej të fejohesha. Unë kurrë nuk jam ndjerë kështu më parë,” pranoi ajo.

Me Rregullat e Vanderpompës në një ndërprerje të përkohshme, ka pasur raporte që sugjerojnë se Lala dhe Scheana mund të kalojë në Të Luginës të hedhura. Megjithatë, disa nga yjet e serialit, duke përfshirë Kristen Doute, 41, dhe Jax Taylor, 44, janë shprehur se nuk i duan në emisionin e tyre.

Lala Kent

Lala pati një përgjigje të prerë ndaj Jax's qëndrim: “Jax është një katror i tillë. Unë them, 'Ti je një bufon këtu.' Njerëzit janë si,'Jax tha këtë, dhe unë jam si, “Po, sigurisht.” Dhe ai do të më telefonojë nesër për të më kërkuar këshilla dhe unë do të marr telefonin dhe do ta parathaj duke thënë: 'E di, nuk më pëlqen shumë.'

Lala preku edhe marrëdhëniet e saj të tensionuara me Brittany Cartwright35 vjeç, duke zbuluar se aktualisht po bëjnë një pushim nga njëri-tjetri Brittany dhe Jax përballur te Lales mamaja për punësimin e mundshëm të dados së tyre pa leje. “Ne po marrim frymë nga njëri-tjetri,” Lala të zbuluara.

Lala Kent

Duke reflektuar për sezonin 11, Lala e përshkroi atë si “të ashpër”, por edhe “të lartë personal”. Ajo ndau:

“Unë kam qenë në gjendje, për herë të parë, të dëgjoj njerëz, të shoh anët e shumta, të praktikoj dhembshuri, duke vënë në dyshim edhe gjëra që nuk kishin kuptim. E di që njerëzit ndoshta janë të mërzitur nga unë duke folur për atë që kam përjetuar me ish-in tim (Randall Emmett)por ishte shumë traumatike dhe e përballoj sa më shumë që mundem çdo ditë.

Tom Sandoval

“Dhe së fundi, këtë sezon unë munda të zhytem në një mënyrë të tillë, kjo mund të zgjasë një kohë të gjatë, si a do ta vendosim në pauzë lindjen e një fëmije derisa të mbarojë? Sepse mund të mos mbarojë kurrë.”

Lala adresuar gjithashtu Tom Sandoval's lufton për shëndetin mendor, duke thënë:

Tom Sandoval

“Une nuk e di Tom super mirë. Ajo që kam parë prej tij, nuk mund të them se jam në një linjë me të. Nuk na shoh të jemi miq. Dhe e di që tingëllon egoiste – por kur dikush më thotë se dikush po flet për vetëvrasje, mendoj menjëherë.”

“'Mirë, mirë, nëse vazhdoj të angazhohem për këtë person dhe le të themi se nuk janë plot me shti dhe ata marrin jetën e tyre, kjo është për mua.”

Lala Kent

“Por nëse ai është duke shaka dhe ai e di këtë, ju duhet të flini me veten gjatë natës, jo me mua. Dhe kjo është ajo që me të vërtetë doja të arrija këtë sezon.”

Rregullat e Vanderpompës Sezoni 12 pritet të hyjë në prodhim më vonë këtë vit pas një pauze verore.