Lala Kent mendon se sjellja RHOC e Shannon Beador është 'shkatërruese'

Klea

Lala Kent mendon se sjellja RHOC e Shannon Beador është ‘shkatërruese’

Shannon Beador’s sjelljen në Amvise të vërteta të Orange County ishte konfuze në rastin më të mirë dhe e çrregullt në rastin më të keq. Si do të ishte të përballeshe me dikë për komente të dyshimta dhe më pas ai person të pretendojë se nuk kujton incidentin? Apo duke bërë justifikime të dobëta për komente të pamatura?

Gina Kirschenheiter e gjeti veten në një situatë të tillë në sezonin 17 kur Shannon bëri komentin fatkeq për Shërbimet e Mbrojtjes së Fëmijëve dhe fëmijët e vegjël të Gina. Shannon i referohej BDI-së së Nju Jorkut 2019 dhe urdhër-arrestit pasues për të. Shannon sugjeroi që fëmijët e Gina-s mund të kishin përfunduar në sistem nëse nuk do të ishte ndërhyrja e saj.

Gina ishte e kuptueshme e indinjuar dhe u përball me yllin e saj në ribashkimin e sezonit 17 të RHOC. Shannon-it nuk i kujtohej ta kishte bërë deklaratën. Më pas sugjeroi që ajo vetëm donte të thoshte se mund të kishte ndikuar tek fëmijët e Gina-s në kohën e arrestimit të mundshëm. Emocionet e një komenti të tillë nuk i humbën shikuesve. Dhe Lala Kentpër një, e thirri Shannon për pamaturinë e saj.

Lala iu drejtua tendencës së Shannon për të “mos kujtuar”

Lala trajtoi ndjenjat e saj për Shannon në një episod të fundit të podcast-it të saj Give Them Lala. Si dikush që jetonte esëll për pesë vjet, ishte interesante të merrje mendimin e saj për këtë çështje. Disa nga yjet e Shannon sugjeruan që konsumimi i saj i alkoolit mund të përdorte disa rregulla.

“Kam vënë re me Shannon, ajo nuk po mban mend shumë gjëra që thotë. Dhe është shkatërruese”, tha Lala. “Të sjellësh CPS-në dhe fëmijët e Gina-s dhe të kesh ata të dy në të njëjtën bisedë është shumë e pamatur. Dhe pastaj Shannon nuk e mban mend.”

Sikur Lala të kishte marrë një koment të tillë, ajo “do të shihte të kuqe dhe do të ngjitej nëpër dhomë dhe do të tërhiqej [her] sytë jashtë.”

Nëna e një prej tyre shtoi: “Ishte çmenduri për mua që ajo madje do të mendonte se ishte në rregull. Dhe jo vetëm të kërkoj falje.”

Ndoshta përvoja e vetë Shannon-it në BDI do të ndryshojë këndvështrimin e saj kur të fillojnë xhirimet për sezonin 18 të RHOC.