Lala Kent mendon se Rachel Leviss "po e bën gjithçka gabim"

Klea

Lala Kent mendon se Rachel Leviss “po e bën gjithçka gabim”

Lala Kent ka disa mendime të reja për të ndarë me ish-anëtarin e saj të grupit të Vanderpump Rules, Rachel Leviss. Ata që e kanë ndjekur nga afër dramën VPR e dinë se Rachel vendosi të ndahej me shfaqjen vonë pas Scandoval vitin e kaluar.

Askush nuk e di saktësisht se çfarë ndodhi në dhomën ku ndodhi, por nëse ishte një çështje parash apo shëndeti mendor, Rachel vendosi që ajo të mos kthehej në Pump Rules. Por kjo nuk do të thoshte se ajo do të qëndronte plotësisht larg vëmendjes.

Rachel vendosi të fillojë një podcast, ndoshta me shpresën për të ndërtuar një markë të pavarur nga VPR. Por deri më tani, ajo ka diskutuar kryesisht vetëm Rregullat e Pompës në podin e saj. Dhe Lala kishte disa mendime për qasjen e Rashelit ndaj famës.

Lala për Rashelin: “Nuk na intereson ana jote”

Gjatë një paraqitjeje të fundit në Watch What Happens Live, një fans e pyeti Lalën nëse e kishte dëgjuar podcast-in e ri të Rachel dhe nëse kishte ndonjë ndjenjë për Rachel që kishte evoluar. “Unë nuk e dëgjoj podcastin e saj,” tha Lala. Ajo pranoi se kishte dëgjuar një pjesë të saj nga vëllai i saj. Në lidhje me atë nëse Lala ndihej ndryshe për Rashelin, ajo tha: “Unë mendoj se ajo po e bën gjithçka gabim.”

Lala shpjegoi, “Nëse do të keni një podcast, duhet të ktheheshit në VPR, të lidhni vezoret tuaja dhe më pas, gjithashtu nga pikëpamja e biznesit, do të kishit pasur sezone të mira të një podcast. Dhe në vend të kësaj, si, çfarë? Do të ngasësh palltot e Scandoval? Si, po shuhet. Ne nuk kujdesemi për anën tuaj.”

Kur u pyet për pretendimin e Rachel se Tom Schwartz dinte për Scandoval që në fillim, Lala u përgjigj me sarkazëm: “A nuk thua?” Lala më pas reflektoi për ribashkimin e sezonit të 10-të, duke pranuar: “Ai ishte momenti. Dhe ndihem sikur ishte gjëja më e bukur për ta parë… e di që ky sezon do të duket ndryshe sepse … tani, pluhuri është ulur.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.