Lala Kent mendon se Erika Jayne është trimëria më frymëzuese

Klea

Lala Kent mendon se Erika Jayne është trimëria më frymëzuese

Erika Jayne është një nga bravolebritetet më të kritikuara në kujtimet e fundit. Gjërat nuk u ndihmuan kur traileri i fundit i sezonit 13 të Real Housewives of Beverly Hills nuk e shfaqi atë në mënyrë të dukshme.

Traileri pa atë që dukej të ishte fillimi i një grindjeje midis Erika dhe Denise Richards. Por përtej kësaj, e gjithë rëndësia e ardhshme e Erikës për sezonin 13 dukej se ishte e përqendruar rreth planifikimit për rezidencën e saj në Las Vegas.

Vlerësimet për emisionin e Erikës në Las Vegas ishin të përziera, gjë që nuk e ndihmoi as valën e kritikave ndaj Erikës. Megjithatë, një tjetër Bravolebrity ndërhyri në përpjekje për të mbrojtur Erika. Ylli i Vanderpump Rules, Lala Kentpo i jep bjondes një shtyp të mirë.

Në një intervistë të fundit me Access Hollywood, Lala pranoi se Erika ishte trimi më frymëzues. Ajo tha, “Unë thjesht mendoj se çfarë ka kaluar dhe duhet të përballet me atë që përballet dhe ajo është në sistemin gjyqësor, kështu që ajo duhet të kafshojë gjuhën e saj, ajo duhet të takojë një mënyrë të caktuar, dhe njerëz që nuk kanë qenë në atë pozicioni shikojeni atë në një mënyrë të caktuar.”

Lala po i referohej telasheve të vazhdueshme ligjore të Erikës, të nxitura nga bashkëshorti i saj i larguar, Tom Girardi. Tom aktualisht është pjesë e një gjyqi për mashtrim dhe përvetësim. Faji i tij është ende i paprovuar, por mes akuzave, shumë kanë pretenduar se Erika ishte e përfshirë edhe në marrëdhëniet kriminale. Lala mbrojti Erikën duke shpjeguar se publiku ka vetëm një foto të vogël.

Lala tha: “Kur po shikoja [RHOBH], Unë mendoj se ishte disa sezone më parë, e kuptova disi. Unë thosha: ‘Ajo është duke kapur zemërimin e të gjithë këtyre shikuesve, por e di se çfarë po ndodh prapa skenave dhe asaj nuk i është lënë një zgjedhje.’ Ajo shfaqet ende e frikshme. Ajo ende ecën me kokën lart. Ajo po e vret në Vegas. Unë thjesht admiroj një b**ch të fortë.”

Sezoni 13 i Real Housewives of Beverly Hills transmetohet të mërkurën, më 25 tetor në ora 20:00 në Bravo.