Lala Kent

Klea

Lala Kent mbyll thashethemet për bashkim me The Valley dhe Pitching Spinoff!

Lala Kent mbyll thashethemet për bashkim me 'The Valley' dhe Pitching Spinoff!

Lala Kent më në fund po trajton thashethemet për bashkimin e saj me kastin e Lugina dhe vendosja e një spinoff në rrjet.

Në mes të pauzës së Rregullat e Vanderpompësspekulimet kanë qenë të shumta për një kryqëzim të mundshëm të anëtarëve të kastit Lugina. Lëvizjet më të fundit rrethojnë Lala Kentme pëshpëritje që sugjerojnë se ajo mund të jetë duke parë një tranzicion.

Lala Kent

Thashethemet u përshkallëzuan kur thuhet se ishte në diskutime të hershme me të Të Luginës ekipi i hedhjes edhe para përfundimit të Rregullat e Vanderpompës'Sezoni 11.

e Kentit Blerja e fundit e një shtëpie në lagje i shtoi benzinë ​​zjarrit, duke lënë të kuptohet për një integrim të mundshëm pa probleme.

Lala Kent

Ribashkimi i sezonit 11 nxiti më tej këto thashetheme kur Lala shprehu dëshirën e saj për t'u tërhequr nga qendra e vëmendjes dhe për t'u fokusuar në krijimin e një familjeje, duke deklaruar se ajo thjesht donte të shkonte të “pjekte një fëmijë” në paqe. Megjithatë, Lala adresoi me shpejtësi thashethemet, duke hedhur poshtë çdo nocion të ndjekjes aktive të një vendi në Lugina.

Gjatë një momenti të sinqertë në podkastin e saj, Jepu atyre Lalaajo vendosi rekord, duke ia atribuar lëvizjen e saj prakticitetit financiar dhe jo lëvizjeve strategjike të karrierës.

Lala Kent

“Nuk kam pasur asnjë bisedë për hyrjen Lugina”, pohoi ajo. “Nuk kam menduar të vazhdoj Lugina.

Lala theksoi se vendimi i saj për t'u vendosur në Lugina ishte thjesht ekonomike, në përputhje me atë që ajo dhe miqtë e saj mund të përballonin.

Lala Kent

Ndërkohë producent dhe prezantues Alex Baskin hodhi ujë të ftohtë mbi spekulimet, duke deklaruar se ata nuk po kërkonin në mënyrë aktive Rregullat e Vanderpompës anëtarët e kastit për Lugina.

Baskin përforcoi idenë se rryma hedhur për Lugina ishte mjaftueshëm i fortë për të siguruar suksesin e shfaqjes pa fuqi shtesë të yjeve.

Lala Kent

“E di që ka shumë spekulime rreth (Rregullat e pompës) transferon në Luginapor ai kast është mjaft i mbushur për momentin,” konfirmoi ai.

Ndërkohë që vazhdojnë pyetjet rreth te Lales e ardhmja, duke përfshirë pëshpëritjet e saj për prezantimin e shfaqjes së saj, ajo hodhi poshtë çdo nocion të tillë, duke pohuar se nuk kishte bërë kurrë një spinoff për jetën e saj.

Lala Kent

Pavarësisht e Kentit mohim, fansat mbeten skeptikë, me disa që shprehin dyshimet e tyre dhe të tjerë duke u tallur me situatën, veçanërisht duke pyetur veten se si një anëtar tjetër i kastit Scheana Shay po reagon ndaj dramës.

“Gënjeshtrat e Lalës po më shkaktojnë dhimbje koke,” tha një fans.

Lala Kent

Ndërsa një tjetër me sarkazëm u shpreh: “Pyes veten se si Scheana po merret me këtë tani LOLLL.”

Lala ndoshta do të shkonte dhe do të bënte një spinoff sepse mendon se është ajo vajza”, komentoi një i tretë.

Scheana Shay

Një komentues tha: “Edhe nëse ajo do të kishte një spinoff, unë nuk do të akordoja. Unë vetëm po shikoj lugina

Me Rregullat e Vanderpompës përkohësisht në pritje dhe Të Luginës finalja e transmetuar të martën e kaluar, fansat janë në një surprizë pasi nuk do të ketë një ribashkim.