Lala Kent

Klea

Lala Kent kërkon Tom Sandoval për të fituar sezonin 3 të “The Traitors”.

Lala Kent kërkon Tom Sandoval për të fituar sezonin 3 të “The Traitors”.

Lala Kent la të kuptohet për një përfshirje të mundshme në sezonin e dytë të popullores Pallua seri, “Tradhtarët.

Lala Kent

Gjatë një të fundit Amazon Jetoni seancën e së enjtes, më 19 qershor, ylli i realitetit 33-vjeçar trajtoi mundësinë për t’iu bashkuar spektaklit konkurrues.

“Koha do të duhej të ishte ndryshe. Sezoni 2, ata m’u drejtuan për të vlerësuar interesin tim për t’u bashkuar dhe koha ishte shumë e vështirë. Lala ndau sinqerisht. “Kështu që unë kurrë nuk i them vërtet jo mundësive.”

Lala Kent

Duke shprehur entuziazmin për shfaqjen, Lala shtoi, “Ndjehem si”Tradhtarët” do të ishte shumë argëtuese. Jam i emocionuar për të parë sezonin 3 sepse ndjej se ata kanë një kast vërtet të mrekullueshëm. Unë jam ulur këtu si, ‘Uau’.

Duke reflektuar mbi shokun e tij të realitetit Tom Sandoval’s përfshirja e përfolur në serial, Lala spekuloi për trajektoren e tij të mundshme.

Lala Kent

“Më thatë gjatë fundit Amazon Live se Tom Sandoval është në të këtë sezon. Unë them, ‘Do të ishte e vështirë’. Sepse fjalë për fjalë ose je etiketuar si tradhtar ose besnik,” vuri në dukje ajo.

“Nëse do ta bënin tradhtar, do të ishte shumë e qartë, por nëse do ta bënin besnik, nuk do të ishte shumë e qartë. Ndoshta unë shkoj me zgjedhjen më pak të dukshme. Unë jam shumë i emocionuar. Shpresoj që ai të mos shkojë në shtëpi – me të vërtetë dua t’i analizoj të gjitha.”

Tom Sandoval

Në një kthesë të habitshme të ngjarjeve, Lala Kent ka ndryshuar qëndrimin e saj ndaj ish-bashkë yjeve Tom Sandoval dhe Ariana Madixduke zbuluar një simpati të re për Tom dhe duke adresuar marrëdhënien e saj të trazuar me Ariana.

Më parë kritike ndaj Sandovalmadje duke e krahasuar në mënyrë të pafavorshme me ish-in e saj Randallperspektiva e Lalës ka evoluar dukshëm.

Tom Sandoval

Gjatë një diskutimi të sinqertë mbi Jeff Lewis‘ Podcast më 22 mars, Lala u thellua në dinamikën me Arianaduke hedhur dritë mbi miqësinë e tyre të tensionuar.

Ajo shprehte konfuzionin e Arianës sjelljen në lidhje me situatën e saj të jetesës me Sandoval. “Ju po flisni për sa i pasigurt ndiheni, por jetoni në të njëjtën shtëpi me të. Kjo ishte gjithashtu ajo që më humbi gjatë gjithë sezonit.” Lala pranuar.

Lala Kent

Pavarësisht skepticizmit fillestar, Lala la të kuptohet për një kuptim më të thellë, duke soditur kompleksitetin e e Arianës zgjedhjet.

Për më tepër, Lala trajtoi pika të tjera mosmarrëveshjeje, duke përfshirë e Arianës rikthim i shpejtë pas një ndarjeje. “Po flasim për ‘Kjo më shkatërroi mua’. Por ju u takuat me një djalë të ri dhjetë ditë më vonë,” theksoi ajo, duke iu referuar e Arianës marrëdhënie me Daniel Wai.

Lala Kent - Rregullat e Vanderpump

te Lales reflektimet vazhduan, duke theksuar dëshirën e saj për qartësi nga Ariana. “Pra, doja që ajo të shpjegonte se si të gjitha këto gjëra mund të jenë të vërteta menjëherë dhe unë u pashë si një idiot,” shpjegoi Lala, duke theksuar zhgënjimin e saj me situatën.

Në një rast tjetër të komentit të sinqertë, Lala kritikuar më parë e Arianës karrierë jashtë Rregullat e Vanderpompës, duke pranuar ndikimin që pati në trajektoren e shfaqjes.

Lala Kent dhe Ariana Madix

“Kur Ariana filloi të marrë mundësi jashtë Rregullat e Vanderpompëskjo është e mrekullueshme për të gjithë ne,” Lala vërejti fillimisht.

Pavarësisht pranimit të përfitimeve të e Arianës sukses, Lala shprehu shqetësimin për efektin e tij në dinamikën e shfaqjes.

Ariana Madix

“Ajo për të cilën fillova të mërzitem është se tani po sjellim pak divanizëm në vendin tim të punës që kam bërë për tetë vjet.” Lala rrëfeu.

Rregullat e Vanderpompës aktualisht është në pauzë, dhe xhirimet për sezonin e ri të Tradhtarët thuhet se ka përfunduar.