Lala Kent jep detaje të reja mbi ribashkimin e rregullave të pompës

Klea

Lala Kent jep detaje të reja mbi ribashkimin e rregullave të pompës

Lala Kent ka bërë xhiron e shtypit përpara Rregullat e Vanderpompës Ribashkimi i sezonit 11. Ajo ka përfituar nga rasti për të ngacmuar disa gjëra të çmendura, si “mashtrimi në përzierje”.

Ndërsa askush nuk mund të thotë me siguri, mund të supozohet se Lala ka kaq shumë për të thënë për ribashkimin, sepse nuk i shkoi mirë. Sipas të gjitha gjasave, ajo ndoshta shpreson të kalojë përpara tregimit.

Me siguri të gjitha këto intervista nuk kanë të bëjnë fare me grindjen e raportuar mes saj dhe Ariana Madix. Por cilado qoftë arsyeja për të gjithë shtypin, ja çfarë ka thënë ajo këtë herë.

Lala tregon se ajo qau “në mënyrë të pakontrolluar” pasi filmoi ribashkimin

Lala së fundmi është ulur për një intervistë me Access Hollywood. Ajo ndau: “Këtë raund dhe në këtë fazë të lojës, unë ndihesha: 'Ndihem shumë e mërzitur në ribashkim'. Njerëzit që më shikonin të vdekur në sy duke thënë se “Kjo nuk ka ndodhur kurrë”. Dhe unë jam si, 'Uau'.”

Më tej ajo ndau mendimet që kishte kur shikonte aktorët e saj. “Kam parë nëse po piqnim apo jo. Për sado vite që kam qenë në këtë shfaqje, unë them: “Këta njerëz janë të ndershëm”. Si, ata thjesht e thonë ashtu siç është.” Ajo lavdëroi disa nga anëtarët e saj të kastit për gatishmërinë për të thënë gjëra “që janë pak të pakëndshme”.

Lala zbuloi gjithashtu: “Isha aq i frustruar saqë më pas qaja në mënyrë të pakontrolluar. Unë mendoj se do të jetë një ribashkim shumë i mirë. Do të jetë diçka që nuk e kemi përjetuar më parë. Dhe u ndje si një spastrim gjigant për mua. U ndjeva mirë kur mbaroi.”

Ajo përsëriti se u largua “Duke u ndjerë e qetë. E dija që kisha qenë aq i sinqertë sa mund të kisha qenë, edhe pse mund të mos ishte aq e mirë sa mund të më kishte pëlqyer… Nuk kisha asnjë gjë për të fshehur. Nuk kishte asnjë gur pa lëvizur në skajin tim.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.