Lala Kent, James Kennedy hyjnë në një mosmarrëveshje të nxehtë për Scheana

Klea

Lala Kent, James Kennedy hyjnë në një mosmarrëveshje të nxehtë për Scheana

Në një episod të fundit të Vanderpump Rules After Show, shkëndija fluturoi mes tyre Lala Kent dhe James Kennedy gjatë Scheana Shay’s situatë e ndërlikuar me shokun e tij të aktorit Tom Sandoval. Drama trazoi më tej tenxheren mes yjeve të reality TV. Ndërsa ata janë miq, ata sigurisht nuk kanë frikë të lënë opinionet e tyre reale të fluturojnë.

Zemra e argumentit? Ngurrimi i Scheana-s për të ndërprerë lidhjet me Tom-in pas lidhjes së tij kryesore me Rachel “Raquel” Leviss dhe tradhtimit të shoqes së tyre të përbashkët, Ariana Madix.

Prisni protokollin

Lala theksoi se miqësia e Scheanës dhe Tomit i paraprin lidhjes së Scheanës me Arianën, duke sugjeruar një lidhje më të thellë përtej skandalit. James, megjithatë, dukej se mendonte se afati kohor ishte i parëndësishëm. Kjo shkaktoi një qortim të ashpër nga Lala, i cili këmbënguli: “Kjo ka rëndësi, në fakt.”

Lala argumentoi se historia e Scheana me Tom nuk duhet të hidhet poshtë vetëm për shkak të veprimeve të tij të fundit. “Nuk është se Scheana ishte më i mirë me Arianën në fillim. Ajo dhe Tom kanë historinë e tyre të miqësisë,” shpjegoi ajo, duke theksuar kompleksitetin e situatës.

Scheana, e kapur në mes, shprehu luftën e saj, duke vënë në dukje se si Tom dhe Ariana janë të dashur për të, duke i komplikuar ndjenjat dhe vendimet e saj. James vuri në dyshim nëse Scheana do të ndihej ndryshe nëse rolet do të ndryshonin, një sugjerim që Lala e mbylli shpejt, duke mbrojtur ndjeshmërinë e Scheana-s.

Lala trajtoi gjithashtu çështjen e pritshmërive të Arianës në lidhje me miqtë e përbashkët dhe Tomin pas ndarjes, duke nënvizuar absurditetin e pritjes që miqtë të shmangnin Tomin ndërsa vetë Ariana vazhdonte të ndante një shtëpi me të.

Duke bërë thirrje për mirëkuptim dhe mbështetje për Scheanën, Lala kritikoi mungesën e dhembshurisë së treguar ndaj saj. Ajo po mbron për pak më shumë hir, duke pasur parasysh rrethanat.

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.