Lala Kent

Klea

Lala Kent i vjen keq që kritikoi martesën e Kyle Richards dhe Mauricio Umansky

Lala Kent i vjen keq që kritikoi martesën e Kyle Richards dhe Mauricio Umansky

Lala Kent po trajton polemika pas komenteve të saj të fundit në podcast rreth Kyle Richards dhe Mauricio Umansky ndarje.

Kyle dhe Mauricio

Në një episod të fundit të podcast-it të saj, i quajtur Jepu atyre Lala, Rregullat e Vanderpompës Ylli iu përgjigj thashethemeve se shtatzënia e saj e dytë ishte një marifet publicitar.

Lala mohoi këto pretendime duke bërë një krahasim me spekulimet se Kyle Richards inskenoi ndarjen e saj për Amvisat e vërteta të Beverly Hills.

Kyle dhe Mauricio

Mes konfuzionit të dëgjuesit, Lala sqaroi komentet e saj për Teddi Mellencamp dhe Gjyqtari Tamra podcast, Dy T në një Pod.

“Unë po përpiqesha të thoja, sepse njerëzit thoshin se e kam inskenuar shtatzëninë time për një histori.” Lala shpjegohet. Kështu që unë po thosha, si, ‘Po, dhe Kyle dhe Mauricio organizuan duke shpërbërë të gjithë familjen e tyre për një skenar.”

Kyle dhe Mauricio

Kur u pyet nëse ajo ishte nënçmuese, Lala pranoi, “Po”, duke pranuar nevojën për ndjeshmëri më të mirë kur bën paralele midis situatës së saj dhe të tjerëve.

“Duhet të jem më mirë… Pra, unë thjesht, këtë po thoja. Unë them: “Po, njerëzit në këtë industri po tronditin të gjithë dinamikën e familjes së tyre pas 27 vjetësh dhe katër fëmijëve për një histori një sezon”.

Lala Kent

Lala Kent, e habitur kur u pyet për shtatzëninë e saj, e cila u ngjiz me inseminim intrauterin me një donator, u përgjigj me mosbesimin: “A është vërtet një pyetje? Kjo është absurde.”

Ajo shprehu mosbesim ndaj sugjerimit se dikush do ta ndryshonte jetën e tyre në atë masë për hir të një skenari televiziv, duke vënë në dukje ironinë brenda industrisë së argëtimit.

Lala Kent

“Kjo është aq e egër për mua sa që kjo është ajo që thonë njerëzit, por gjithashtu gjurmohet sepse ka shumë njerëz në Bravo”, vuri re ajo.

Mauricio dhe Kyle, për shembull, ata janë duke organizuar ndarjen e tyre për një histori. Ata po ndryshojnë dinamikën e familjes së tyre dhe 27 vjet martesë për një histori. Është absolutisht absurde.”

Lala Kent

Pavarësisht polemikave, Lala mbetet një fans i Kyle Richardstë cilin ajo e lavdëroi më parë në podkastin e saj “Jepu atyre Lala” dhe gjatë një paraqitje në “Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt.

Richards dhe Umansky shpallën publikisht ndarjen e tyre në korrik 2023 pas 27 vitesh martesë, një vendim që u realizua më RHOBH dhe e Umansky Netflix reality show, “Blerja e Beverly Hills.”

Lala Kent

Teddi Mellencamp sqaroi qëllimin pas te Lales komentet, duke vënë në dukje peshën e udhëtimit të shtatzënisë së Kentit dhe sfidat e martesës së Richards si ngjarje të rëndësishme të jetës.

“Unë nuk e dija se si njerëzit e morën atë,” Kenti pranoi pasi kuptoi ndikimin e fjalëve të saj. “Oh, jo, ndihem shumë keq.”