Lala Kent i përgjigjet akuzave se ajo ishte një "kukull e prodhimit"

Klea

Lala Kent i përgjigjet akuzave se ajo ishte një “kukull e prodhimit”

Lala Kent po mohon se është manipuluar nga Rregullat e Vanderpompës Stafi i prodhimit gjatë sezonit 11.

Disa fansa pyesin veten nëse Lala ishte një mik i prodhimit që vepronte në emër të tyre për të udhëhequr historitë. “A ishit një kukull produksioni këtë sezon sepse menduat se do të shpërbleheshit?” pyeti një shikues i dyshimtë.

Anëtari i kastit për një kohë të gjatë u përgjigj se yjet e televizionit të realitetit “nuk shpërblehen” për ndjekjen e udhëzimeve të producentëve. Ajo gjithashtu pohoi se dha mendimet e saj të sinqerta gjatë Sezonit 11 të Rregullave të Pompës.

“Kurrë nuk kam qenë kukull e askujt”

Gjatë episodit të 3 qershorit të podcast-it të saj Give Them Lala, Lala iu përgjigj pyetjeve të fansave nëse ajo po bënte ofertën e produksionit gjatë sezonit 11.

“Ka një sistem niveli në vend,” tha nëna e ardhshme. “Hyra brenda dhe isha autentike. Dhe gjëra që nuk kishin kuptim për mua, bëra pyetje. Nëse e ndjeva, e thashë… do të kem gjithmonë një mendim. Është ajo që më lejon të hyj dhe të bëj TV.”

Nëna e Ocean-it përfundoi duke thënë se ajo “nuk ka qenë kurrë kukulla e askujt”. Nuk mund ta imagjinoj që dikush të mendojë se mund ta detyrojnë Lalën të bëjë gjithçka që ajo nuk donte të bënte. Ajo është shumë me vullnet të fortë dhe mendimtare. Jo se kjo është një gjë e keqe, por thjesht nuk mund të shoh dikë që e detyron atë të bëjë diçka kundër vullnetit të saj.

“Audienca më njeh mua,” vazhdoi ajo. “Ata e dinë që unë mund të ndryshoj shpejt. Unë bëj pyetje nëse gjërat nuk kanë kuptim. Mund të kaloj nga prerja me fjalët e mia në të qenit stuko në dorën tuaj. Është ajo që është.” Sidomos tani që është shtatzënë, emocionet e Lalës duket se janë më të zhveshura se kurrë.

Themeluesja e Give Them Lala Beauty shtoi se i pëlqejnë “debatet e shëndetshme”.

“Më pëlqen të mos shoh sy për sy me njerëzit,” tha ajo. “Kjo hap biseda kaq argëtuese, intensive dhe unë lulëzoj nga mjedise të tilla, prandaj vazhdoj të ekspozohem ndaj televizionit realitet sepse më pëlqen. Unë kurrë nuk kam qenë kukull e askujt. Dhe sigurisht që nuk isha këtë sezon.”

Vanderpump Rules tani po transmetohet në Peacock.