Lala Kent i kërkon Kongresit të ndalojë testimin kozmetik mbi kafshët

Klea

Lala Kent i kërkon Kongresit të ndalojë testimin kozmetik mbi kafshët

Ylli i Vanderpump Rules Lala Kent është e fortë dhe e fortë nga jashtë. Ajo është një nënë beqare që punon shumë për vajzën e saj, Ocean Kent. Por Lala e do fort, dhe kjo përfshin kafshët.

Në mars të vitit 2020, Lala u fejua me Randall Emmett. Ajo vendosi që në vend të dhuratave të dushit të nusërisë, donte donacione për Shoqërinë Humane. Më pëlqen kjo ide. Fatmirësisht, dasma nuk ndodhi kurrë.

Në qershor 2023, mbledhja vjetore e aksionerëve të SeaWorld pati një të ftuar special. Lala, e cila përfaqësonte PETA-n, mori pjesë virtualisht në këtë ngjarje. Ajo u lut për transferimin e një orke të quajtur Corky në një vend të shenjtë. Corky është orka më e gjatë e mbajtur në robëri kudo në planet. Por SeaWorld vendosi të zhvendoste një orkë tjetër. Lala nuk u gëzua dhe kërkoi që edhe Korki të dërgohej në shenjtërore.

Lala filloi të punojë me PETA në vitin 2017. Ajo bëri një set fotografik të zhveshur për të ndërgjegjësuar kafshët e mbajtura në SeaWorld.

Lala mban qëndrim

Lala foli me Entertainment Tonight për Ligjin Humane Cosmetics. “Kam pasur nderin të avokoj në Capitol Hill [on Sept. 20, 2023], duke u kërkuar anëtarëve të Kongresit të miratojnë Aktin Humane të Kozmetikës, i cili synon të ndalojë testimet e reja të kozmetikës tek kafshët në Shtetet e Bashkuara, “tha Lala. “Unë jam plotësisht i vetëdijshëm për rëndësinë e zërave si imi për t’i dhënë fund këtyre praktikave çnjerëzore. Unë jam e palëkundur në angazhimin tim dhe nuk do të pushoj derisa testimi i kafshëve në SHBA të shfuqizohet plotësisht në të ardhmen shumë të afërt”, shtoi ajo.

Lala ka kompaninë e saj kozmetike, Give Them Lala Beauty. Pra, që ajo të flasë për këtë çështje ka pak më shumë peshë. Unë e admiroj shumë angazhimin e Lalës për të shpëtuar kafshët. Ndoshta edhe më shumë se unë e dua aftësinë e saj për të pjekur Tom Sandoval në rregullat e pompës.