Lala Kent duket se është xheloze për Ariana Madix

Klea

Lala Kent duket se është xheloze për Ariana Madix

Ariana Madix është padyshim ylli i realitetit më i suksesshëm në botë për momentin. Pas Vanderpump Rules Season 10, Ariana botoi një libër, shiti një ton mall dhe konkurroi në Dancing with the Stars.

Tani, ndërsa i gjithë ai sukses vazhdon të grumbullohet, Sezoni 11 i VPR po afrohet me shpejtësi. Që nga fillimi i xhirimeve, kasti i Pump Rules e ka ngacmuar sezonin 11 si ndoshta sezonin më të çmendur dhe më dëshpërues që kanë filmuar ndonjëherë.

Jo edhe Lala Kent ishte imun ndaj atmosferave negative të sezonit 11 me raporte të ndryshimit të perceptimeve, besnikërisë dhe miqësive. Po të flasim, a mund të jetë që Lala dhe Ariana nuk janë më miq, ashtu siç sugjeronin thashethemet?

A e do Lala atë që ka Ariana?

Më 11 dhjetor, Bravo publikoi trailerin e ri të sezonit 11 të Vanderpump Rules. Në fund të trailerit Lala i shprehte zhgënjimin Scheana Shay, duke bërtitur, “Unë kurrë nuk kam përjetuar dikë që mashtrohet dhe befas bëhet Zot!” Ishte e vështirë t’i lexosh fjalët e saj si diçka tjetër përveç zilisë, veçanërisht duke pasur parasysh tonin e saj. Sigurisht, konteksti do të na japë përgjigje më të qarta kur të transmetohet sezoni.

Siç tha një fans në pjesën e komenteve të trailerit, “Lala është shumë xheloze për Arianën”. Në të vërtetë, do të kishte kuptim që dikush të ishte xheloz për Arianën. Vetë Lisa Vanderpump theksoi në trailer se Ariana pa shumë dyer të hapura në vazhdën e Scandoval. Megjithatë, komentues të tjerë mbrojtën Lalën, duke e akuzuar Arianën për “mjeljen e situatës”.

Ndërkohë, Lala ndau ambiciet e saj me Lizën, duke shpjeguar: “Thjesht jam i dëshpëruar në këto rrugë duke u përpjekur të riemërtohem dhe të marr një dhurues sperme”. Kjo lë pyetjen se në çfarë saktësisht Lala po përpiqej të riemëronte veten dhe nëse ia doli. Për momentin, fansat e VPR janë në marrëdhënie të mira me Lalën. Sigurisht, në sezonin 11, gjithçka mund të ndryshojë.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules transmetohet më 30 janar në Bravo.